Cynthia, Reizen

Throwback vakantie Lissabon 2015

Het leek mij wel heel erg leuk om een throwback te doen naar een vakantie van een paar jaar geleden. Dat was de allereerste vakantie met een groep vrienden. We zijn toen met zijn zessen 5 dagen naar Lissabon geweest. Het was heel erg leuk ,maar toch denk ik niet dat ik snel weer met een grotere groep op vakantie zou gaan. Het zullen vooral heel erg veel foto’s worden en niet zoveel tekst dus laat ik maar snel gaan beginnen.

Lissabon 2015

 

 

Dag 2

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

 

De eerste echte dag in Lissabon zijn we naar het Aquarium, een van de grootste van Europa. Ondanks dat het echt enorm groot is heeft het ons ruim 1,5 uur gekost om het gebouw te vinden haha.

 

Dag 3

 

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

Dag drie zijn we opgesplitst. Drie wilde er heel graag naar het strand en de rest niet. Ik kreeg ook op vakantie te horen dat ik daarna gelijk door zou moeten naar een bruiloft(en dan bedoel ik ook echt gelijk. Ik werd opgehaald van het vliegveld en moest gelijk door) dus ik moest een jurkje hebben. Daarna hebben we weer met z’n alle afgesproken om ’s avonds te eten.

 

Dag 4

 

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

 

Lissabon 2015

 

De vierde dag zijn we met een tour door en om Lissabon geweest. Het was heel erg leuk en de chauffeur was ook erg vrolijk, en vooral druk.

 

Dag 5

 

Lissabon 2015 Lissabon 2015

 

Het was alweer de laatste dag. We hebben die dag ook niet heel erg veel gedaan. Vooral een beetje gelopen en veel gezeten. Het was heel erg warm die dag en iedereen was toch wel een beetje moe.

 

Vijf dagen was dus lang zat met z’n zessen. Je merkt ook wel dat je sneller aan elkaar gaat irriteren en iedereen toch wat anders wil doen. Met z’n tweeën heb je dat veel minder. Ondanks alles was het wel een hele leuke vakantie en is Lissabon zeker een hele mooie stad.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om zo ook een kijkje te nemen in een vakantie van al een tijdje geleden. Misschien dat ik dit nog wel vaker wil gaan doen maar dan nog oudere vakantie’s.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *