Cynthia

Tips tegen verveling

Het is ondertussen alweer een tijdje vakantie. De eerste paar weken is superleuk en heb je helemaal volgepland. Maar wat moet je nou de rest van de weken gaan doen? Vriendinnen zijn allemaal op vakantie en jij zit maar thuis. Ik heb een aantal tips bedacht voor als je je verveelt in de vakantie. Voor binnen en buiten want je weet het in Nederland natuurlijk nooit.

Jezelf leren tekenen
Als ik sommige tekeningen van mensen zie denk ik echt wauw dat wil ik ook kunnen. Ik neem er alleen nooit de tijd voor om het echt te doen. Op een regenachtige dag is het best leuk om jezelf een beetje dingen te leren.

 

Vakantie’s zoeken
Dat je niet op vakantie gaat betekend nog niet dat je er niet naar mag zoeken. Ga op zoek naar de allerleukste vakantie. Of juist naar de allerduurste. Het is superleuk om te kijken hoe luxe al die hotels zijn.

 

Instrument leren bespelen
Lijkt het je nou ook altijd al leuk om een instrument te bespelen. Dan is dit je kans. Nu heb je er tijd genoeg voor. Op internet staan genoeg liedjes die je kan leren.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om jezelf iets anders aan te leren wat je al heel graag een keer wilt doen maar er nooit van komt.

 

Strandwandeling maken
Lekker over het strand lopen en met je voeten in het water om een beetje af te koelen. En verder lekker mensen kijken. Het is ook leuk om gewoon op een terrasje te gaan zitten en mensen kijken.

IMG_2943

 

Geocaching
Heb je zin om een beetje actief te gaan doen. Maar niet doelloos rondjes lopen of fietsen. Ga dan geocachen. In dit artikel heb ik uitgelegd wat het precies is.

Dit waren mijn tips tegen verveling. Celine heeft in dit artikel ook al een aantal tips gegeven. Dus als je er nog niet helemaal uit ben kijk dan daar ook nog even

Wat doen jullie vaak in de vakantie?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *