Cynthia, DIY's

Travelling Notebook

Zoals ik jullie al eens eerder had verteld in dit artikel, heb ik een zelfgemaakt notitieboekje. Mijn travelling notebook.

thumb_IMG_5351_1024

Ik heb het boekje eerst geverfd met krijtverf. Ik was van plan om er dingen op te gaan schrijven. Helaas zag ik toen bij mijn zusje dat dat heel snel ging slijten. Vandaar dat ik er folie overheen heb geplakt. Daarna heb ik hem een beetje versierd met verschillende stickers. Het is heel erg simpel maar wel leuk.

Wat houdt een travelling notebook in?
Als je op vakantie geweest ben heb je van veel dingen die je heb gedaan een ticket of een kaart. Het is zonde om weg te gooien maar om het nou ergens in een hoek te leggen… Dan kijk je er ook niet meer naar. Het leek mij wel heel erg leuk om al die tickets ergens op te plakken. Dan kan je af en toe nog even terugkijken en zien wat je allemaal gedaan heb.

Ik vond het wel leuk om al mijn ingeplakte dingen te laten zien. Af en toe zal ik er nog eens wat bijschrijven maar het zullen voornamelijk foto’s zijn.

thumb_IMG_5352_1024

Dit was mijn allereerste vakantie zonder ouders. 8 dagen naar Malta met Celine. Vanaf dat moment bewaar je natuurlijk alles zelf en vanaf dat moment ben ik het ook gelijk gaan doen.

 

thumb_IMG_5353_1024

Ik ben datzelfde jaar ook met oud en nieuw naar Disneyland geweest. We zijn met de bus geweest en hadden daar verder niet zoveel kaartjes of dingen van. Ik heb het uiteindelijk een beetje opgevuld met plaatjes.

 

thumb_IMG_5354_1024

Dit was de eerste srprs.me reis. Ook dit was met Celine. Zoals je kan zien staat de bladzijde redelijk vol. Ik ben toen in Polen geweest waar ze een andere munt hebben. Ik heb een aantal overige muntjes erbij geplakt.

 

thumb_IMG_5355_1024

Dit was in Lissabon. Ik had hier niet zo heel veel kaartjes. Het zijn de vliegtickets die de hele bladzijde al vullen. Ook zitten er twee metrokaartjes bij. En ik heb er een visitekaartje bijgeplakt. Daar hadden we verder geen bewijs van dus heb ik het zo gedaan.

 

thumb_IMG_5356_1024

Dit is Turkije. Ik heb ik Turkije ook oud en nieuw gevierd. Helaas is de tekst geheel van de vliegticket verdwenen ,maar verder is alles nog goed te zien. Als ergens niet duidelijk bij staat wat het is schrijf ik het er ook wel eens bij zoals bij de watervallen.

 

thumb_IMG_5357_1024

Ook hier heb ik niet heel veel van. Dit was in Parijs. Rechts op de bladzijde is de kaart van Parijs. Die kan je helemaal uitklappen nog.

 

thumb_IMG_5358_1024

thumb_IMG_5359_1024

Dit was een vakantie samen met Celine. De sprs.me reis met twee bestemmingen. Ik heb beide landen apart op een bladzijde gedaan.

 

thumb_IMG_5362_1024

Dit was de allerlaatste vakantie in Hongarije. Binnenkort komt er nog een fotoverslag van. En misschien als het lukt nog een filmpje met sfeer beelden.

 

Het zijn al aardig wat bladzijdes al zeg ik het zelf. Ik ben er ook echt heel erg blij mee en vind het superleuk om er af en toe even doorheen te bladeren. Op sommige pagina’s staat heel erg veel en op sommige juist heel erg weinig. Dat maakt helemaal niks uit je kan het natuurlijk altijd opvullen met andere dingen. En soms krijg je gewoon nergens kaartjes van.

Bewaren jullie je toegangskaartjes ook altijd? 

Liefs,
Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *