Cynthia

Update: Hoe gaat het met rennen?

Zoals ik al een hele tijd geleden had verteld ga ik meedoen met de colorrun. In dit artikel kan je dat allemaal lezen. Dat was in mei al bekend. Ondertussen is het al halverwege augustus en ga ik jullie een update geven.

IMG_4939

Ik ben bang dat dit niet een heel lang artikel wordt. Ik kan namelijk heel kort zijn, ik heb nog maar één keer gerend. Ik wilde gaan rennen vanaf het moment dat ik klaar was met school. Dat werd al een beetje uitgesteld omdat ik die week naar Guus Meeuwis en Adele ging. En twee dagen later gingen we op vakantie. Dat betekend dat er al weer twee weken voorbij waren.

Na de vakantie heb ik Evy eindelijk gedownload. Het was dus tijd om echt te gaan rennen. Ik heb één keer gerend in die week erna. Het was 20 minuten. Het begon met één minuut rennen en dan één minuut lopen daarna twee minuten rennen en twee minuten lopen. Zo ging dat door tot de laatste ronde, dat was weer één minuut rennen en één minuut lopen. Ik was helemaal gesloopt na die twintig minuten maar ik heb het wel helemaal gedaan. Ik ben niet eerder gestopt. Je kan dus wel merken dat mijn conditie echt heel erg slecht is.

Ik wilde graag nog een keer dezelfde les doen om een beetje in het ritme te komen. Helaas werd het die week erna enorm heet, tot zelfs tropisch. Ik vond het niet echt een goed idee om met die hitte te gaan rennen. De week erna had ik weer allemaal smoesjes om niet te gaan rennen.

En toen was het alweer augustus. De maand dat ik elke dag blog, wat tot mijn verbazing nog steeds goed gaat. Maar dat betekend wel dat ik daar ontzettend veel tijd aan moet besteden. Tijd die ik dus niet kan gebruiken om te rennen. Ook moet ik bijna heel de week werken. En helaas met mijn slechte plan gewoontes is het dus niet helemaal goed gekomen.

Al met al ben ik dus nog niks opgeschoten en over vier weken is het al. Oeps. Dat wordt dus nog heel erg hard trainen denk ik. Ik hoop dat het allemaal nog ga lukken. Ik zou het supertof vinden als ik de 5 km kan rennen.

Dit was even een korte update. Voordat de color run is zal ik nog een laatste update geven.

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *