Cynthia

Vakantie op een camping

De vakantie is ondertussen voor iedereen alweer voorbij maar het blijft leuk om naar vakanties te kijken of erover te praten. Tegenwoordig ga ik vaak met het vliegtuig op vakantie en slaap ik in een hotel. Toen ik klein was gingen we altijd met de auto op vakantie. We moesten altijd super lang in de auto zitten. We gingen vaak ’s nachts rijden zodat mijn zusje en ik in de auto konden slapen. Na heel wat uren gereden te hebben kwamen we dan eindelijk aan op de bestemming. Vaak was dat een camping Frankrijk of Spanje.

 

Ik vond het altijd super leuk op een camping. Het was altijd lekker weer, iets wat we in Nederland niet hebben. En daarom zat altijd iedereen buiten. Overal waren Nederlanders en heel veel leeftijdsgenootjes. Er was altijd wel iemand waar je mee kon spelen. Zwemmen in het zwembad of ’s avonds lekker badmintonnen. Ook was er vaak een animatie team. ’s avonds dansjes leren en overdag spelletjes spelen in het water, of iets knutselen. Het was nooit saai.

 

Soms mis ik het wel een beetje, op een camping staan. Dat was echt het vakantiegevoel. Maar toch denk ik dat het nu heel anders zou zijn. Er zijn geen leeftijdsgenoten meer en ‘spelen’ doe je natuurlijk ook niet meer. Ik ga nu veel liever met het vliegtuig op vakantie. Toch heb ik geweldige herinneringen aan de frankrijk vakantie.

 

Toch kan een camping nu ook nog heel erg leuk zijn. Vaak ben je in een hele mooie omgeving en kan je daar fietsen of wandelen. Een camping staat toch vaak op een centrale plek dus er zijn vaak genoeg kleine plaatsjes in de buurt waar je naartoe zou kunnen. Wij gingen niet vaak naar een camping zuid frankrijk omdat dat te ver rijden was. Als je met het vliegtuig gaat is dat veel beter te doen.

 

Op de site http://www.lux-camp.nl/camping-frankrijk.html vind je een overzicht van campings in Frankrijk.

Verblijven jullie vaak op een camping in de vakantie?

Liefs,
Cynthia

Deze post kwam tot stand in samenwerking met Weablog

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *