Cynthia, Tags

Vragen die mensen je normaal nooit stellen tag

Zoals jullie van de week al bij Celine hadden gelezen gaan we het deze week een beetje anders doen. Dus vandaag en zaterdag komt er een artikel van mij online omdat ik uiteraard weer is een keer niet kan plannen. Vorige week had ik nog twee toetsen en het was de bedoeling dat ik donderdagavond dan alvast zou doen. Celine is alleen iets langer gebleven dan de bedoeling was en vrijdag had ik heel de dag een bruiloft. Ik was rond 1 uur thuis en de volgende dag om 5:40 ging de wekker alweer.

 

sorry handwritten

Vandaag heb ik een tag voor jullie zodat jullie wat meer over mij te weten komen. Het zijn vragen die mensen je normaal nooit stellen. Het leek me leuk om deze vragen te beantwoorden omdat ze een beetje apart zijn en eigenlijk nergens op slaan.

 

1. Slaap je met de deuren van de kledingkast open of dicht?
Dicht, altijd. Dat heb ik ook met de deur, die moet altijd dicht zijn. Zodra ik wat uit mijn kledingkast heb gepakt doe ik gelijk de deuren dicht.

 

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Nee dat doe ik niet. Ik gebruik die flesjes ook eigenlijk nooit. Ik neem altijd zelf mijn shampoo mee van thuis. Ik vind die kleine flesjes eigenlijk maar irritant, je krijgt er bijna niks uit en je doet er drie keer zo lang over. Veel te veel moeite haha.

 

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Uhm wat heb ik aan een straatnaam bord?? Het is hartstikke groot en je kan er niks mee. Nee dus.

 

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Jaa altijd. Jullie heb in dit artikel over mijn notitieboekjes natuurlijk al verteld dat ik veel to-do lijstjes maak. Als ik dat niet doe vergeet ik echt alles. Als ik een lijstje maak dan is het in mijn hoofd een stuk rustiger. Ik hoef er niet heel de tijd aan te denken. Wel moet ik lijstjes altijd op papier zetten want online vergeet ik er gewoon  naar te kijken.

 

5. Heb je sproeten?
Nee die heb ik niet, nooit gehad ook en zal ik waarschijnlijk ook nooit krijgen.

 

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Volgens mij toen ik klein was wel. Maar verder kan ik me het eigenlijk niet echt herinneren. Ik hou het altijd liever 3 uur op. Heel slecht I know.

 

7. Hoe groot is je bed?
De precieze afmetingen weet ik niet maar het is een eenpersoonsbed. Maar je kan er ook wel met z’n tweeën in slapen al is dat erg krap haha.

 

8. Ben je lui?

Dat is eigenlijk heel erg verschillend. Ik heb dagen dat ik echt graag heel de dag bezig ben en van alles wil doen. Maar soms zijn er ook van die dagen dat ik voor alles de makkelijkste manier kies. Vaak heeft dat ook wel een beetje met het weer te maken. Als het echt heel erg warm is zoals nu ben ik niet vooruit te branden.

 

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Niet echt heel erg irriteren maar het geluid van de ventilator is op z’n zachtst gezegd niet echt prettig. Maar altijd beter dan die hitte.

 

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee dat heb ik ook nooit echt gedaan. Nooit de behoefte aan gehad ook.

 

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee en ik ben blij dat mijn ouders me dat ook niet hebben aangedaan. Ik zie mezelf echt nog niet op zoek gaan naar allemaal dingen of op tien verschillende manieren knopen leggen of iets in die richting.

 

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Niet echt vaak. Heel af en toe kijk ik nog wel eens een Disney film. De laatste keer is ondertussen al weer een paar maanden geleden en dat was Frozen. Ik zou wel nog graag Finding Dory willen zien in de bioscoop.

findingdoryposter2

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Dat heb ik heel af en toe wel eens gedaan. Dat is op één hand te tellen denk ik. Het is in ieder geval geen tic van mij.

 

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Als er geen muziek is zal je mij niet snel zien dansen, als er wel muziek is ook niet hoor. Ook niet alleen op mijn kamer. Heel af en toe zal je mij op de dansvloer zien maar dat is vaak niet langer dan 10 minuten en dan ben ik alweer gevlucht.

 

 

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Eerlijk? Ik heb één keer gezien hoe het moet maar verder heb ik mij daar nooit mee bezig gehouden.

 

Dit waren de 15 vragen die mensen je normaal nooit stellen. Ik vond het heel erg leuk om deze tag een keer in te vullen want zulke vragen zal je inderdaad niet snel krijgen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *