Cynthia, Persoonlijk

Wat gaat er allemaal om in mijn hoofd?

Het is gewoon alweer herfstvakantie en dat betekend dat ik al twee maanden op school zit. Het is echt ontzettend snel gedaan. Ik heb het ook echt superdruk want de week na de vakantie moet alles voor school ingeleverd worden. Normaal zou ik dan in de vakantie er heel veel aan gaan werken maar dat gaat deze vakantie niet lukken want ik ga namelijk op vakantie. Zondag ga ik samen met mijn vriend op vakantie en we komen vrijdag weer terug.

Eigenlijk heb ik iets te weinig gedaan aan school deze maanden, of zeg maar gewoon veel te weinig. De komende twee weken moet ik dus nog even goed aan mijn verslagen gaan werken. Helaas ben ik altijd heel snel afgeleid want in dit kleine stukje ben ik tussendoor al drie keer even wat anders gaan doen. Ik was van plan om echt superveel te gaan doen maar elke keer als ik een dag vrij ben heb ik nergens zin in. Zo komt het dat ik nog steeds aardig wat voor school moet doen maar daarom heb ik ook nog steeds het filmpje van de vakantie niet bewerkt. Ik hoop dat ik daar ooit nog tijd voor ga krijgen en dan ook nog eens kan bewerken, want dat vind ik ook echt super moeilijk. Dus met een beetje geluk komt die met de zomer online haha.

In dit artikel had ik een paar leuke DIY laten zien. Ik was van plan om toch minimaal wel een ding gemaakt te hebben maar helaas. Ook dat komt er niet van. Soms weet ik ook echt niet wat ik op een dag doe. Ik schrijf dit op een vrijdag (uiteraard weer heel last minute) en ben heel de dag vrij geweest. Maar ik heb heel de dag nog niks nuttigs gedaan naar mijn idee. Ik hoop dat ik na de vakantie weer wat actiever ga worden. Want ik wil graag weer wat meer aan mijn Day zero project gaan doen. Dat is begin april ook alweer afgelopen.

img_5683

Ik heb van Celine van de week deze kaart gekregen, nog voor mijn verjaardag. Ik wist wel dat we iets in maart gingen doen maar had verder nog geen idee. In de kaart staat dat we naar ‘de marathon’ gaan. Echt superleuk! Ik heb de film al eens gezien en ben heel benieuwd hoe dat die in het theater is. Ook gaan we binnenkort een keer trixsen. Dat lijkt mij echt superlijk ,maar ook wel heel vermoeiend.

 

Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik heen wil met dit verhaal en er zit ook niet veel logica in dus ik denk dat ik het hier maar bij laat haha. Zo chaotisch als dit verhaal is ,zo is het ook in mijn hoofd op het moment haha.

Gaan jullie nog wat doen in de vakantie?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *