Cynthia, Reizen

Welke landen heb ik allemaal al bezocht

Zoals jullie ondertussen wel weten ben ik gek op reizen. Het liefst ga ik 10 keer per jaar op vakantie. Dat gaat natuurlijk nooit lukken maar ondertussen ben ik wel al een aantal keer geweest dit jaar en heb ik ook nog een paar buitenlandse tripjes op de planning staan. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest maar dat komt vast nog wel. Maar naar welke landen ben ik dan eigenlijk wel al geweest? Het zijn er toch al aardig wat.

IMG_3854-2

Boven mijn bed heb ik een kraskaart van de wereld hangen. Ik vind het echt ontzettend leuk om zo te zien naar welke landen ik al ben geweest en fantaseren over waar ik nog graag naartoe wil.

 

Nederland
Ik ben één keer in Nederland op vakantie geweest. Ook ben ik regelmatig een dagje weggeweest naar een andere stad. Ik kan dus best zeggen dat ik al redelijk veel van Nederland heb gezien. Toch nog lang niet alles natuurlijk. Er zijn nog genoeg plekken waar ik nog wel eens een keer naartoe wil.

 

België
Ik kan me herinneren dat ik ook maar één keer echt op vakantie ben geweest in België. Wel ben ik in Juni naar Antwerpen geweest met Celine. Dat kan je in dit artikel lezen. Ook ben ik wel eens naar Bobbejaanland en Walibi België geweest.

 

Luxemburg
Een paar jaar geleden ben ik met mijn ouders en zusje een paar dagen naar Luxemburg geweest. Helaas hadden we niet heel mooi weer maar het was wel heel mooi. We zaten ook echt in de hoofdstad Luxemburg. Verder hebben we niet veel van het land gezien.

 

Engeland
Ik ben twee keer naar Londen geweest. 1 keer samen met een vriendin een paar dagen en 1 keer samen met diezelfde vriendin en onze moeders. We zijn toen met een busreis geweest. 1 dag in Londen is eigenlijk veel te kort en toen hebben we dus ook niet zo heel veel gezien. De tweede keer was een jaar later en toen hebben we al een stuk meer gezien. Nog lang niet alles dus ik zou graag nog een keer terug willen.

 

Frankrijk
Frankrijk is een land waar ik al best vaak ben geweest. Om precies te zijn al twee keer in Parijs en twee keer naar Disneyland. Ook ben ik nog naar Nyon, Colmar en Perpignan geweest. Meestal gingen wij met de auto naar Frankrijk en stonden we daar op een camping.

20140822_184213
Frankrijk

 

Spanje
Toen ik heel klein was ben ik een keer naar Cran Canaria, Tenerife en Mallorca geweest. Ik was toen zo klein dat ik er eigenlijk niks meer van weet. Zoals jullie weten ben ik deze zomer nog een keer naar Mallorca geweest. Dat kan je hier lezen. Ook ben ik met het vliegtuig naar Alicante geweest een aantal jaar terug. Verder zijn we altijd met de auto geweest. Waaronder naar Barcelona en naar de Costa Brava.

 

Portugal
Vorig jaar ben ik met een groep vrienden 5 dagen naar Lissabon geweest en deze zomer nog een paar dagen naar Porto. Ik vind het wel leuk dat ik nu in het noorden en het zuiden een keer geweest ben. Onze ervaring van Porto kun je hier lezen.

IMG_2920
Lissabon

 

Duitsland
Ik ben een aantal jaar geleden naar Berlijn geweest. Het is echt een hele mooie stad en ik zou graag nog een keer gaan. Ook ben ik nog een keer wat naar Trier geweest en daar heb ik mijn vinger gebroken. Duitsland staat natuurlijk bekend om zijn kerstmarkten dus ook daar ben ik een aantal jaar geleden geweest. Om precies te zijn in Dusseldorf.

 

Tsjechië
Met school ben ik naar Praag geweest een paar dagen. Praag is echt een ontzettend mooie stad waar ik graag nog een keer naartoe wil.

 

Polen
Vorige jaar mei hebben Celine en ik al eerder een Sprs.me trip gemaakt. Toen zijn we naar Wroclaw geweest. Dat was de eerste keer dat ik in Polen ben geweest. Wroclaw is een hele mooie stad waar veel te zien is.

 

Turkije
Ik heb afgelopen nieuw jaar gevierd in Turkije. Helaas was er weinig tot geen vuurwerk maar het was wel een hele leuke vakantie.

 

Malta
In 2014 ben ik met Celine naar Malta geweest. Dat was onze eerste vakantie zonder ouders. Het was echt superleuk en hebben superveel gezien. Over een paar jaar wil ik zeker nog een keer terug naar Malta.

IMG_0735
Malta

 

Slovenië
Ik weet niet meer precies waar we hebben gezeten. Ik weet wel dat we hier naartoe zijn geweest nadat we een paar dagen naar Berlijn zijn geweest.

 

Kroatië
En als laatste Kroatie. Hier ben ik twee keer geweest en dat was twee keer dezelfde camping. De plaats weet ik niet meer precies maar het was dicht bij de zee.

 

Dit waren ,als het goed is, alle landen waar ik een keer geweest ben. Ik vind toch dat het er al aardig wat zijn en er komen er nog veel meer bij hoop ik.

Naar welk landen zijn jullie allemaal al eens geweest?

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *