Cynthia, Persoonlijk

Een wishlist met dingen die ik niet mag kopen

Bijna iedereen heeft wel een wishlist denk ik. Zo heb ik er ook een of eigenlijk twee. Nu zal je denken waarom twee? Ik heb een wishlist met dingen die ik graag wil kopen en een lijstje met dingen die ik graag wil kopen mar niet van mezelf mag kopen. Gewoon omdat ik van te voren al weet dat ik er te weinig mee ga doen. Het leek mij wel heel erg leuk om mij wishlist te laten zien met dingen die ik van mezelf niet mag kopen.

 

 

Teken en schrijf spullen

 

Kalligrafie 

Het lijkt mij heel erg leuk om een kalligrafie set aan te schaffen. Je hebt tegenwoordig ook van die handlettering boeken en dat lijkt me zo leuk om te doen. Maar meestal als ik aan een nieuwe hobby begin sla ik daar helemaal in door en wil ik er gelijk alles van hebben. Dus daarom mag ik dit voorlopig ook nog niet kopen. Ik heb er namelijk ook helemaal geen tijd voor dus dat is helemaal zonde.

Ecoline brush pens

Dit heb ik een keer voorbij zien komen op een blog. Het ziet er echt superleuk uit maar dit is een beetje hetzelfde als net, ik heb er geen tijd voor. Ook zijn de pennen best wel duur. Als ik het goed heb 10 stuks voor 20 euro.

 

wishlist

 

 

Kleurboeken

Moet ik hier nog uitleg bij geven haha. Ik heb ondertussen al meer dan twintig kleurboeken en ik kleur helemaal niet zoveel meer. Ik vind het nog wel heel erg leuk maar ik neem de tijd er niet meer voor. De afgelopen twee maanden zijn er ontzettend veel leuke nieuwe kleurboeken uitgekomen en het liefst zou ik ze allemaal weer kopen. Toch mag ik dit niet doen van mezelf. De boeken boek die bovenaan mijn lijstje staan is Mythomorphia en het doodle boek van Kerby Rosanes.

 

Blond Amsterdam

 

Normale collectie

Een aantal maanden geleden is er een nieuwe vaas uitgekomen en in eerste instantie vond ik hem niet zo leuk op het plaatje. Al snel kwam ik erachter dat hij in het echt toch wel leuk was. Ik heb hem toen niet gekocht en daar heb ik eigenlijk een beetje spijt van. Maar helaas heb ik er ook echt geen plek meer voor. Overal waar je kijkt in mijn kamer staan al Blond.

Ook komt er binnenkort een nieuwe snoeppot uit die ik heel erg leuk vind. Maar ook daar heb ik geen plek voor want het is best een grote pot. Ik moet dus eerst wat weg gaan doen, wat ik absoluut niet wil, of ik mag het voorlopig nog niet kopen

LE

Ik heb 1 mok zelf laten maken. Die heb ik van mijn ouders gekregen toen ik 21 werd. Eigenlijk zou ik nog wel heel graag een LE mok willen. Ik zou alleen niet weten welk thema, en eigenlijk is dat al een belangrijke reden om helemaal geen mok te bestellen. Het betekend dus eigenlijk dat ik er nog niet helemaal achter sta. Ik ga hier dus nog even heel goed over nadenken want een mok is best wel heel erg veel geld.

 

Overig

 

Slippers

Elke keer als ik ergens Haviana slippers tegen kom denk ik ‘ohh die wil ik ook nog een keer kopen.’ Toch heb ik het nog niet gedaan. En dat is eigenlijk maar goed ook want ik heb twee paar birkentocks en ik weet zeker dat ik die toch veel meer draag dan die Havianas.

 

wishlist

Shabbie tas

Ik heb absoluut geen tas meer nodig. Ik heb best wel veel tassen liggen die ik helemaal niet gebruik en ik heb een aantal maanden geleden een tas gekocht waar ik echt superblij mee ben. Helemaal geen reden om een nieuwe tas te kopen. Ik kwam alleen laatst een tas tegen waar ik gelijk verliefd op was. Namelijk een shabbie tas. Helaas hangt daar ook een prijskaartje aan want die tas is maar liefst 240 euro, slik. Dat is dus nog een reden om deze tas dus eigenlijk maar gewoon te laten hangen, het zou bijna zonde zijn om die tas mee naar buiten te nemen.

Fit bit

Je hoort er de laatste tijd steeds meer over, een fit bit. Dat is een armband die precies bijhoud hoeveel stappen je heb gezet, je slaapritme en nog veel meer. Het lijkt me heel erg leuk om dat allemaal bij te houden maar ik weet van mezelf dat ik dat een paar weken vol houd en dat ik het dan ga vergeten en dat is zonde. Dan vind ik 80 euro voor iets wat in een hoek ligt toch iets teveel geld.

 

Dit waren de dingen die ik stiekem heel graag zou willen kopen maar toch niet mag van mezelf. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer een ander soort wishlist te zien en ik hoop niet dat ik jullie stiekeme wishlist groter heb gemaakt haha.

 

Wat heb jij op je wishlist staan wat je niet van jezelf mag kopen?

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *