Cynthia

Wreck this journal

Ik heb het boek wreck this journal al een hele tijd in de kast staan maar vond het zonde om te gebruiken. Het boekje is er natuurlijk om gebruikt te worden dus dat ben ik dan ook eindelijk maar gaan doen. Hoe zonde het eigenlijk ook is. Want in een boek hoor je niet te schrijven ,scheuren of weet ik veel.

thumb_IMG_5363_1024

Ik heb als eerst een paar foto’s gemaakt toen het boekje nog helemaal nieuw was.

thumb_IMG_5364_1024

Dit vind ik heel moeilijk. Scheuren in een boek. Dat accepteer het verlies is dus echt voor mij bedoeld haha.

thumb_IMG_5365_1024

Dit vind ik echt een superleuke opdracht. Ik zie mezelf al lopen met een boek aan een touwtje. Ik denk dat ik toch maar niet verder dan de tuin ga want anders wordt ik denk ik de gek van het dorp.

thumb_IMG_5366_1024

Dit is net als de eerste zo’n opdracht dat ik denk ‘nee zo zonde’. Toch ga ik het een keer doen. Al denk ik niet dat er nog veel van het boek overblijft maar we gaan het zien.

thumb_IMG_5368_1024

Ook dit is een opdracht die nog wel een uitdaging gaat worden. Niet zozeer omdat het zo moeilijk is maar het ziet er wel een beetje raar uit. Loop je random een rondje met een boek in je hand. Ik ben dan ook nog zo iemand die waarschijnlijk ergens tegenaan loopt.

thumb_IMG_5401_1024Maar ik heb als voorbeeld ook alvast een paar opdrachten gemaakt. En om dan gelijk maar even met de moeilijkste te beginnen, althans voor mij. Heb ik als eerste de bladzijde eruit gescheurd. Dat was best wel pijnlijk in een heel nieuw boek maar ik heb het toch gedaan.

thumb_IMG_5402_1024

Het is helaas niet zo heel goed te zien maar ik heb mijn hand overgetrokken. Ik denk dat ik hem nog een keer ga versieren. Of wat meer details tekenen, of juist heel gek maken met allemaal kleurtjes.

thumb_IMG_5403_1024

Deze opdracht spreekt voor zich denk ik. Het is hier wel goed te zien hoe je boek er uiteindelijk een beetje uit komt te zien. Helemaal verkreukt en met gaten.

thumb_IMG_5404_1024De laatste en ook eigenlijk wel de moeilijkste opdracht die ik heb gedaan. Met een pen in je mond gaan schrijven. Voor de mensen die het niet kunnen lezen, er staat: Hoi, dit is best wel moeilijk.

 

Wreck this journal is een heel leuk boek met veel variatie aan opdrachten. Het is natuurlijk al een hele opgave om in een boek te schrijven want veel mensen vinden dat zonde. De opdrachten die erin zitten vind ik heel leuk verzonnen en zijn vaak laagdrempelig. Iedereen kan ze wel uitvoeren. Het is leuk om te zien hoe je boekje er steeds slechter uit komt te zien en ik ben benieuwd hoe die eruit ziet als ik alle opdrachten heb gemaakt. Het is een boek waar je heel lang mee kan doen. Je kan veel opdrachten snel doen maar het is leuk om er af en toe een paar te maken.

Wreck this journal kost ongeveer 13 euro. Dat is best wel aan de prijs maar je kan er ook veel mee doen en hebt er lang plezier van. Ik vind het zijn geld dubbel en dwars waard.

Het is al weer bijna het einde van augustus dus dat betekend ook het einde van mijn maand bloggen. Morgen zal ik terugblikken en vertellen hoe ik het heb ervaren.

Liefs,
Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op FacebookInstagram en Youtube.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *