Celine, Cynthia, Films, series, boeken

We went to the movies #4

Ook in het nieuwe jaar gaan we gewoon door met onze rubriek ‘We went tot the movies’. December was voor mij (Celine) een drukke maand, dus ik heb mijn Path├ę pas er helaas niet uitgehaald. Cynthia is daarentegen wel drie keer naar de film geweest. Daardoor hebben we toch gewoon weer drie films die we voor jullie kunnen reviewen!

 

We went to the movies

Bad moms 2

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen.

Bron: Pathe.nl

 

 

Cynthia:

De beschrijving is kort maar krachtig maar daar gaat de film wel over. Ik heb deel 1 ook in de bios gezien en ik wilde ook heel graag deel 2 zien. Ik wist niet meer precies waar deel 1 over was gegaan maar het is ook niet echt een vervolg op elkaar. Als je deel 1 dus niet heb gezien kan je deel 2 gewoon kijken. Ik vond de film erg leuk en heb een aantal keer flink gelachen. Het is geen hele bijzondere film maar ook zeker geen standaard komedie film. Ik hou er wel van en heb dan ook zeker genoten.

Cijfer: 7.0

Celine:

In het eerste deel van Bad Moms heb ik veel gelachen en ik keek dan ook heel erg uit naar het tweede deel. Ik vond het heel leuk dat de film lekker in kerstsfeer was zo in de decembermaand. Dat bracht het kerstgevoel echt al een beetje naar boven. De film was misschien niet zo grappig als het eerste deel, maar ik heb bepaalde momenten zeker weer hard gelachen en ik heb mij de hele film niet verveeld. En zoals Cynthia zegt hoef je niet per se het eerste deel al te hebben gezien. Dat vind ik altijd wel fijn bij dit soort films.

Cijfer: 7,2

 

Huisvrouwen bestaan niet

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

Bron: Pathe.nl

 

 

Cynthia:

Ook vorige maand ben ik weer naar de Ladies night geweest en deze film vond ik veel leuker dan de vorige. Er zaten heel erg veel bekende acteurs en actrices is. Ik vond vooral Marjolein (Jelke van Houten) heel erg leuk. Ik heb in een hele lange tijd niet zo’n leuke en grappige Nederlandse film gezien. Ik heb de film samen met mijn moeder en zusje gezien en die vonden de film ook allebei erg leuk.

Cijfer: 7,5

 

Jumanji: Welcome to the jungle

Vier scholieren komen een oude spelcomputer tegen en als ze die aanzetten komen ze door magische krachten per ongeluk terecht in de wereld van de video game, die Jumanji heet.

Daar krijgen ze het lichaam van de personages in het spel. Om te ontsnappen uit het spel moeten ze allerlei gevaarlijke levels uitspelen door samen te werken.

Bron: Pathe.nl

 

 

Cynthia:

Toen ik de trailer had gezien was ik niet heel erg enthousiast, ik vond het vooral een beetje een vage film. Alex wilde de film erg graag zien dus op de laatste dag van het jaar zijn we toch maar geweest. En deze film is me alles meegevallen, ik vond het zelfs een erg leuke film met een hele andere wending dan ik had verwacht. Wat ik wel een beetje jammer vond is dan de film alleen maar in 3D was en daar houd ik niet zo van. Toch deed dat zeker niet onder aan de film en daarom heeft deze film zeker het hoogste cijfer van mijn bekeken films van deze maand.

Cijfer: 8.0

 

 

Liefs, Celine en Cynthia

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *