Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: Bloemen met Vinyl stickers

Het is echt al een ontzettend lange tijd geleden dat ik een nail art heb gemaakt. Vorige week kreeg ik een pakketje binnen en dat moest ik gelijk uit proberen. Dat ging natuurlijk niet helemaal vlekkeloos maar met het eindresultaat ben ik best tevreden.

Whats up nails

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik had van het merk Whats up nails een velletje vinyl nail tape gekocht. Voordat ik dat goed en wel onder de knie had zaten er al weer vier andere soorten in mijn winkelwagen dus die zijn ondertussen ook al onderweg. Het allereerste setje wat ik heb is met een bloemenpatroon. Ik had al hele leuke ideeën in mijn hoofd maar op het moment dat ik mijn nagels wilde gaan lakken kon ik gewoon geen kleurencombinatie vinden die ik in gedachten had. Nu zal je vast denken ‘hoe is dat mogelijk met zo ontzettend veel kleurtjes’ en dat vraag ik mezelf eigenlijk ook wel af haha.

 

Uiteindelijk ben ik voor blauwtinten gegaan. Ik heb al basis een heel licht blauw kleurtje aangebracht van LA colors (Glass slipper) en daarover een holografische lak van Golden rosé (nummer 13). Dat vond ik al een hele leuke combinatie zonder iets eroverheen, dus uiteindelijk heb ik besloten om de bloemenstickers maar op één nagel aan te brengen. Ik kies er altijd voor om dat op mijn ringvinger te doen.

Whats up nails

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is eigenlijk heel erg simpel, en als je op de achterkant de instructies leest kan het bijna niet misgaan. Het is een sticker dus die plak je op je nagel. Je moet er alleen heel goed op letten dat je nagels helemaal droog zijn. Ik heb een sneldrogende top coat gebruikt en daarna nog ruim een uur gewacht voordat ik verder ging. Nadat je de sticker op je nagel heb geplakt pak je de kleur die je de bloementjes wil geven. Voor het mooie moet dat een goed dekkende kleur zijn want zodra je de nagellak heb aangebracht heb moet je de sticker er gelijk vanaf halen. Ik heb een blauwtint van Finger paint(Asymmetrical) gebruikt. Helaas dekte die dus niet helemaal en zag je de glitters er nog een beetje doorheen. Helemaal niet erg wat het gaf alsnog een leuk effect maar je zag daardoor wat minder duidelijk het bloemen patroon.

 

Whats up nails

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een hele simpele nail art waar je dus maar weinig ‘technieken’ voor hoeft te kunnen of weten om toch weer eens wat anders op je nagels te hebben. Deze stickers zijn van het merk Whats up nails en er zitten 24 stickers in. Het klinkt heel weinig en het is ook niet heel erg veel maar je kan de sticker meerdere keren gebruiken. Ik heb dus maar één sticker gebruikt voor twee nagels. Ik weet niet of je alle tien je nagels er mee kan doen maar als je de sticker er voorzichtig vanaf haalt toch zeker wel vijf. De stickers zijn niet heel erg goedkoop dus ik raad je aan om op Aliexpress te kijken want daar zijn ze ook te koop voor maar een paar euro. Er zijn al heel wat verschillende patroontjes onderweg dus als ik weer wat leuks heb gemaakt zal ik dat zeker laten zien.

 

Liefs,

Cynthia

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *