Cynthia, Nail art & nagellak

Nagellak: Finger paints

Jullie hebben in de shoplog van Amerika al kunnen zien dat ik heel erg veel lakken heb gekocht. Ook kon je daar al één van de lakken op mijn nagels zien, ik vertelde al kort dat ik erg blij was met dat merk en dat ga ik jullie vandaag nog uitgebreid laten zien. Ik heb namelijk dezelfde paarse lak van het merk Finger paints voor jullie getest.

 

Misschien is het wel heel erg lastig om hier een artikel over te maken. Althans het artikel schrijven is niet moeilijk maar de lak is in Nederland niet te verkrijgen voor zover ik weet. Dus als je heel erg enthousiast ben moet je denk ik naar Amerika. Ik ben zelf heel erg enthousiast en heb een klein beetje spijt dat ik er niet nog een paar heb meegenomen.

 

Finger paints

 

Op mijn middelvinger heb ik drie laagjes aangebracht. Ik had de lak niet goed gerold waardoor er maar een dunne laag glitters vanaf kwam. Als je de lak van te voren goed rolt dan komen er veel meer glitters vanaf en heb je met drie dunne laagjes een hele mooie dekkende lak. Op de rest van mijn nagels heb ik eerst een basis laag aangebracht. Daarna heb ik twee laagjes aangebracht van de Finger Paints lak.

De lak bestaat uit alleen maar glitters, dat zorgt er wel voor dat het moeilijker is om de lak dekkend te krijgen. Toch vind ik het daarom juist een hele mooie lak. Er zitten heel erg veel glitters in en toch is het heel subtiel. Het is een heldere paarse glitter. Ik vind deze lak ook ontzettend mooie over een lila kleur. De lak is heel erg dun wat het wel een klein beetje lastig maakt om mooi te lakken. Het loopt makkelijk naar de zijkant van je nagels. Het kwastje is heel erg breed, ik kan bijna mijn gehele nagel lakken met het kwastje. Ik heb best wel brede nagels dus als je smalle nagels heb dan is het kwastje te breed denk ik.

 

Voor de mensen die toch wel heel erg enthousiast zijn geworden en ergens het merk hebben gespot. De lak heet Purple palette

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *