Cynthia, Nail art & nagellak

Nail art: bloemen

Ik heb deze maand een nail art gemaakt die nog een beetje in de zomer sferen zit. Het is een vrolijke bloemen nail art geworden. Ik vind het altijd ontzettend leuk om bloementjes te tekenen maar ik ben daar ontzettend slecht in. Twee maanden geleden heb ik een andere techniek geprobeerd om bloementjes te maken maar deze keer heb ik het weer een keer ouderwets met een dun kwastje en een dottingtool geprutst.

 

Ik ga proberen om zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe ik dit heb gedaan maar dat is best lastig met alleen maar foto’s. Als basis heb ik gekozen voor een roze kleur en ik heb daarna met een sponsje zilveren glitters erop gedaan. Dit heb ik op dezelfde manier gedaan als in dit artikel alleen dan maar met één kleur en alleen de top van de nagel.

 

Nail art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb met een dun kwastje de volgende stap gedaan. Door een beetje nagellak op een papiertje te doen kan je goed de hoeveelheid nagellak pakken. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig omdat de lijnen anders erg dik worden. Het makkelijkst is om in een hoek te beginnen. Je tekent een half maantje en dan de andere kant ook op. Het is helemaal niet erg als de lijnen niet goed aansluiten want dat geeft ook een heel leuk speels effect.

 

nail art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan heb ik bij de volgende stap wat gedaan waar ik achteraf niet zo blij mee ben. Ik heb als extra effect wat zwarte streepjes gezet. Helaas zijn ze bij mij wat kort en dikker geworden maar als je mooie dunne sierlijke lijnen kan tekenen is het zeker een toevoeging. Ook heb ik met een dottingtool nog een paar witte stipjes gezet, dat vind ik zeker een leuke toevoeging. Je zou dat ook nog in een andere kleur kunnen doen maar ik vond wit er wel mooi uitspringen.

nail art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je een beetje mooie soepele lijnen kan maken is het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Heb je er toch moeite mee, dan kan je altijd eerst even op een blaadje oefenen. Ik vind hem zeker geslaagd en zou het ook zeker op mijn eigen nagels dragen. Al zal ik dan wel maar voor één nagel gaan en de rest voor de basiskleur, in dit geval roze.

 

Wat vinden jullie van de nail art?

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *