Cynthia, Nail art & nagellak

Swatch | OPI Last friday night

Het is alweer tijd voor een nieuwe nagellak swatch. Ik vond het heel erg moeilijk om een leuke lak te vinden die ik aan jullie kon laten zien. Ik heb eigenlijk geen nagellak gekocht dus kon geen nieuwe collectie laten zien en om nou een paar hele oude lakken te laten zien. Toch ga ik dat wel doen. Ik heb vandaag namelijk mijn allereerste OPI nagellak weer eens een keer gebruikt.

 

Ik weet niet meer precies wanneer ik voor het eerst mijn OPI lak kocht maar ik weet wel heel erg goed dat dat in een Sephora was met m’n moeder, die mij helemaal voor gek verklaarde. Vanaf dat moment is mijn verzameldrang alleen nog maar groter geworden.

 

Limited edition Katy Perry

Het is dus al een hele oude lak maar nog prima te gebruiken. Hij kwam uit een limited edition van de Katy perry lijn. Ik heb dus net even opgezocht wanneer deze collectie uitkwam en dat was in 2011. Wauw dat is dus gewoon al ruim zeven jaar geleden. Dus voor het geval je denkt dat nagellak ‘bederft’ nee hoor, prima te gebruiken zolang je ze maar goed bewaard. In deze collectie zate vijf verschillende lakken waaronder een crackle lak. Iets wat toen heel erg populair was. Alle lakken hadden een verwijzing naar haar liedjes. De blauwe glitter lak die ik dus heb gekocht heet Last friday night. En ik denk dat bijna iedereen dat liedje nog wel kent haha.

 

OPI Last friday night

 

Last friday night

Het lijkt in het potje een hele dekkende lak maar dat is het absoluut niet. Ik heb de lak dus aangebracht over een lichtblauwe lak van nyx. Eigenlijk is dat een matte lak maar ik heb er gewoon een normale top coat overheen gedaan waardoor het gewoon ging glanzen. Ik heb aardig wat complimentjes gehad op mijn nagels en ik vond het zelf ook zeker een geslaagde combi. Helaas blijft door mijn werk de nagellak heel erg slecht zitten en heb ik er maar een paar dagen plezier van gehad.

 

OPI Last friday night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb voor jullie de lak ook nog even over een donkerblauwe lak van Essie gedaan en gewoon één dun laagje zodat je kan zien hoe doorzichtig de lak is.

 

Ondanks dat het waarschijnlijk niet echt een lak is die nog makkelijk te verkrijgen is hoop ik wel dat jullie het leuk vonden om mijn allereerste OPI lak een keer te zien.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *