Cynthia, Nail art & nagellak

Swatch: OPI Lisbon 2018

Het is weer tijd voor een aantal swatches. Ik heb via Ebay de mini set van OPI gekocht uit de nieuwste collectie namelijk Lisbon. Ik was een aantal weken geleden heel benieuwd welke collectie er op dit moment te koop was en wat er binnenkort uit zou komen. Toen kwam ik erachter dat deze collectie net nieuw was dus ik ben gelijk gaan kijken. Aangezien ik nooit zo goed weet welke lakken ik moet nemen heb ik besloten om het kleine setje te bestellen met vier verschillende kleuren.

 

OPI Lisbon

Ik heb al aardig wat lakken van OPI en eigenlijk is de structuur en de houdbaarheid van de lakken altijd hetzelfde. Ze lakken namelijk heel fijn omdat ze een iets breder kwastje hebben en de meeste lakken dekken in twee dunne laagjes. Op mijn werk blijft mijn nagelijk niet zo heel erg lang zitten maar zeker drie dagen.

 

You’ve got nata on me

 

OPI Lisbon

Zit een beetje tussen een koraal en een zalm kleurtje in. Ik vond het een hele leuke lak in het flesje maar op mijn nagels pakt hij helaas wat minder mooi uit. Op de foto valt dat gelukkig wat minder op maar in het echt past de kleur niet zo goed bij mijn huidskleur. Op de foto heb ik twee dunne laagjes aangebracht en je kan zien dat ie nog net niet helemaal dekkend is, een derde laagje zou dus wel nodig zijn.

 

Closer than you might belém

 

OPI Lisbon

 

Dit vind ik een beetje een apart kleurtje groen. Het is namelijk niet echt mint ,want daar is het te donker voor, maar echt groen kan je het ook niet noemen. Ik weet niet of ik deze lak snel alleen zou dragen. Hij lakt wel echt enorm fijn en met twee laagjes helemaal dekkend.

 

Tile art to warm your heart

 

OPI Lisbon

Een heel mooi kobalt blauw kleurtje waar ik helemaal fan van ben. Het is geen heel spannend kleurtje maar wel heel mooi. Nog een pluspunt is dat deze lak wel in twee laagjes mooi dekt.

 

Suzi chases portu-geese

 

OPI Lisbon

 

Een net geen wit kleurtje. Niet echt mijn ding, ik heb namelijk altijd het idee dat ik type-ex op mijn nagels heb gesmeerd. Helaas dekt deze lak ook helemaal niet zo goed want op de bovenstaande foto heb ik al drie laagjes gebruikt en zoals je kan zien is die ook heel erg streperig.

 

De lakken van OPI zijn zeker niet goedkoop. Voor een normaal flesje betaal je €14,95. Bij Douglas kan je dit setje kopen voor €23,42. Als er nou echt maar één favoriet tussen zit zou ik gaan voor een groot flesje maar voor mij zijn deze kleine flesjes ideaal want ik maak ze toch nooit op.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

4 thoughts on “Swatch: OPI Lisbon 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *