Cynthia, Nail art & nagellak

Twee prachtige lakken van Cirque

Jullie hadden vandaag waarschijnlijk een nail art verwacht maar die heb ik helaas niet voor jullie. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik een leuke kerst nail art wil maken dus die krijgen jullie volgende maand van mij tegoed. Dat betekend natuurlijk niet dat ik vandaag twee prachtige lakken voor jullie heb.

 

Beide lakken zijn van het merk Cirque, een indie lak. Dat houdt in dat het handgemaakt is en daarmee dus vaak ook een bijzondere lak. De lakken van Cirque bevatten the 3 free. Ik durf niet te zeggen welke drie dat zijn ,maar het komt er op neer dat er verschillende goede ingrediënten in de lak zitten.

 

Ik heb ze bij prettypolish gekocht maar dat is ondertussen overgenomen en er zijn nog maar weinig lakken van dat merk te koop daar. Ik denk dat er nog wel meer lakken terug komen en anders kan je de lakken ergens op een Amerikaanse site bestellen.

Helaas is de uur een klok achteruit gegaan en is het daardoor heel snel donker. Dat was ik even vergeten en daarom zijn de foto’s in kunstlicht gemaakt. De foto’s zijn daardoor iets minder mooi maar ik heb wel geprobeerd de kleur zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

 

Cirque Hatch

 

Als eerste heb ik een mooie wit/creme lak met mooie glitters, Hatch. Ik was van te voren wel een klein beetje bang dat hij mij niet zou staan maar ik vond het resultaat erg leuk. Doordat het geen compleet witte lak is breekt het een beetje en geeft het een heel leuk effect. Ik vind het ook altijd leuk om een glitterlak over een witte lak te doen en dat komt een beetje op hetzelfde neer. Ik heb twee laagjes aangebracht om hem dekkend te krijgen.

 

Cirque Halcyon

Dit schijnt de bekende lak te zijn van dit merk. Alleen daarom wilde ik hem al graag hebben. De lak heet Halcyon en is een koper kleurige lak die heel erg veel glitters bevat. Ik snap heel goed dat dit een bestseller is want wat is deze lak gaaf. Met één laagje krijg je hem al compleet dekkend wat ook zeker een voordeel is.

 

Ondanks dat de lakken aardig duur zijn ben ik er wel heel erg blij mee. Per stuk betaal je €14,- Misschien dat je hem vanuit Amerika iets goedkoper kan krijgen maar dan zal je met verzendkosten zitten. Als je ook zo enthousiast ben dan zal ik die veertien euro daar zeker in investeren.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *