Cynthia, Nail art & nagellak

Valentijn nail art

Het is alweer bijna valentijn en daarom heb ik voor jullie een valentijn nail art. Oké ik ben misschien een klein beetje vroeg maar dan heb je nog de tijd om het zelf te proberen. Het is een vrij simpele nail art en daarom heb ik er zelf twee voor jullie.

Als ik denk aan valentijn dan denk ik aan zoetsappig en roze. Vooral dat laatste is goed terug te zien in beide nail arts.

 

nail art valentijn

 

Ik heb voor deze nail art gekozen voor een licht roze kleurtje van models own. Over vier van de vijf nagels heb ik daarna een glitter lak gedaan. Ik heb bewust gekozen voor een licht kleur zodat het niet heel erg opvalt maar wel een leuke twist geeft. Dat is allemaal nog niet zo heel erg moeilijk maar dan blijft er nog 1 vinger over en daar heb ik heel klein ‘love’ geschreven. Schrijven op je nagels is niet heel erg makkelijk maar ik kan er ook niet zoveel over uitleggen. Misschien dat het voor jezelf makkelijk is om eerst op een blaadje te proberen maar het is toch vooral doen. Kijk ook niet te kritisch naar jezelf want mensen kijken echt niet van een paar centimeter afstand naar je nagels dus die zien dat ene kleine foutje echt niet.

 

 

nail art valentijn

 

Ook deze nail art heb ik gemaakt met als hoofdkleur roze, alleen dan donker roze. Ik heb hierbij wel een ‘dottingtool’ gebruikt. Dat is eigenlijk heel simpel een soort kwastje maar dan met een ijzeren rondje in plaats van haartjes. Daar kan je heel mooi ronde stipjes mee zetten. Heb je dat niet dan kan je ook een sateprikker gebruiken of even naar de kruidvat gaan want volgens mij verkoopt Essence die ook.

Ik heb ervoor gekozen om een nagel wit te lakken en de rest roze. Met dezelfde roze kleur ga ik straks hartjes maken.

 

nail art

 

Met een dottingtool kan je dus heel makkelijk een hartje maken. Zoals je op de foto hierboven kan zien zet je twee stipjes naast elkaar en in het midden daaronder zet je nog een stipje. Nu kan je heel voorzichtig de stipjes verbinden en tadaa je hebt een hartje. Ik heb ervoor gekozen om het subtiel te houden en dus maar op een vinger maar je kan het natuurlijk ook op alle nagels doen, dan valt het net even wat meer op.

 

Ik hoop dat jullie inspiratie hebben gekregen om je eigen nagels ook lekker te gaan lakken en ik ben heel erg benieuwd of het gelukt is. Laat het vooral even achter in de reacties.

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *