Cynthia, Nail art & nagellak

Nagellak: Verschillende lakken van Aliexpress

Het is toch wel heel erg raar om mijn artikel op vrijdag al af te moeten hebben haha. Vandaag heb ik verschillende lakken van Aliexpress voor jullie getest dus bereid je voor op aardig wat foto’s.

Zoals de meeste van jullie wel weten verkoopt AliExpress echt alles, dus ook nagellak. Het leek mij wel heel erg leuk om verschillende lakken te bestellen en die te gaan testen. Helaas heb ik 2 lakken niet op tijd binnen gekregen, de levertijd kan namelijk erg lang zijn. Ik heb vandaag acht verschillende lakken voor jullie en die heb ik bij vijf verschillende verkopers gekocht.

Als allereerst heb ik drie matte lakken van het merk Szlin. Ik vind de lakken van dit merk erg prettig lakken. Ze hebben een wat breder kwastje wat erg fijn lakt.

 

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb voor dit neon roze lakje twee laagjes aangebracht om hem dekkend te krijgen. Ik vind de kleur echt ontzettend mooi. Na het eerste laagje had ik mijn twijfels wel een beetje omdat hij dan nog erg slecht dekt, ook zie je heel veel strepen maar na het tweede laagje trekt dat helemaal weg. Voor het mooiste effect zou je misschien nog een derde laagje aan kunnen brengen maar dat is zeker niet noodzakelijk. De lakken hebben helaas geen naam maar een nummer en dit is nummer 20.

 

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede lak is een hele mooie diep donker rode lak. Ook hiervan heb ik twee dunne laagjes aangebracht maar zou een derde laagje niet misstaan. Je kan bij dit lakje de oneffenheden wel goed zien. Van een afstandje valt dat gelukkig niet zo op. Ik vind het een hele mooie kleur die ik nog zeker nog wel vaker wil gaan dragen. Dit is nummer 26

 

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En de laatste van dit merk hebben we nummer 040, op de foto en in het flesje lijkt het een mooie nude kleur. Helaas is het alles behalve een nude kleur. Mijn zusje had hem al getest en kwam al naar boven met de mededeling dat die absoluut niet mooi was. Toen dacht ik nog dat het wel mee zou vallen maar helaas. Na het aanbrengen van één laagje zag ik al gelijk dat dit absoluut geen mooie kleur is. Ik weet ook niet helemaal hoe ik de kleur uit moet leggen. Een beetje baksteen kleur denk ik. Het zit een beetje tegen dat hele donkere oranje en bruin in. Dit is absoluut niet mijn kleur en ik zal deze dan ook niet meer dragen. Het enige voordeel is dat hij wel heel erg goed dekt want ik heb hier maar één laagje van aangebracht.

Dit is de link naar de verkoper van wie ik het heb gekocht. Er zijn heel erg veel verschillende kleuren en ze kosten ongeveer €1,50 per stuk. Een leuke prijs om ze eens. te proberen.

 

Het tweede merk wat ik heb getest is KCE. Ze hadden allemaal verschillende glitterlakken. Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben van glitterlakken. Ik ben daarom ook best wel trots dat ik maar voor twee kleurtjes ben gegaan. Ik wilde ze namelijk eerst even testen voordat ik alle kleuren in mijn mandje ging gooien.

Ook deze lakken hebben geen namen maar nummers en ze zitten allemaal in hetzelfde flesje. Heel makkelijk dus om een kleur te zoeken als je er meerdere van heb, niet dus haha.

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als allereerst heb ik nummer 08 getest. Dit is een hele mooie lak die kleurt in het licht. Het zijn eigenlijk doorzichtige/witte glitters maar door het licht weerkaatst het en krijg je dus een ‘andere kleur’. Ik vind deze echt ontzettend mooi en is over heel veel verschillende lakken te dragen. Ik heb hem hier over de neon roze kleur gedaan van het merk Szlin.

 

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook had ik een gouden glitterlak besteld. Normaal zou ik al snel gaan voor zilver dus ik heb juist daarom besloten om een keer voor goud te gaan, daar heb ik er een stuk minder van. Ook deze lakt erg prettig.

Ik ben heel erg blij met deze lakken en voor net geen €2,- zal ik ze zeker proberen als ik jou was. Ik heb met beide lakken één laagje glitters aangebracht. Ik durf dus niet te zeggen of je hem ook dekkend krijg zoals op de voorbeeldfoto’s bij Aliexpress. Door op deze link te klikken ga je naar de site.

 

 

Ik wilde ook heel erg graag een holografische lak testen om te kijken of die ook echt mooi holografisch is. Ik heb daar al aardig wat lakken van en ik moet toegeven dat veel merken dat niet goed kunnen waarmaken. Deze lak is van het merk Realchic. Ik heb gekozen voor een bijna zwarte kleur. Met twee dunne laagjes is deze lak helemaal dekkend.

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede foto is kwalitatief heel erg slecht, sorry maar daar kan je wel heel mooi het holografische effect zien. Ik moet toegeven dat deze lak mij heel erg verbaasd heeft, in positieve zin. Voor dit lakje heb ik ongeveer €1,75 betaald. Als je op deze link klikt kan je ook de andere negen kleuren zien die ze in het assortiment hebben.

 

Ik kwam deze lak heel erg vaak tegen op Aliexpress. Het merk heet Lulaa en het zou een soort spiegel nagellak moeten zijn. Toen ik dit pakketje binnen kreeg dacht ik echt dat ik een potje met water in mijn handen had met een kleurtje. De lak is zo ontzettend dun dat je er niet normaal mee kan lakken. De pigment zakt ook helemaal naar onder. Ik weet dus niet of dat bij alle lakken zo is of dat dit een foutje is geweest. Ik heb ze uiteraard wel gewoon getest. Je krijg er ook nog een base coat bij. Omdat ik heel erg benieuwd was of je die base coat ook echt nodig heb, heb ik twee nagels met en twee zonder gedaan.

 

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals je op de foto overduidelijk kan zien heb je dus wel de base coat nodig. Op alle nagels heb ik twee laagjes aangebracht maar dat is niet te zien op de twee nagels zonder base coat. Als je wel een base coat gebruik dekt de lak wel maar ik krijg hem met geen mogelijkheid netjes op mijn nagels. Het lijkt wel alsof er allemaal klontjes inzitten en dat krijg je dus ook op je nagels en ontzettend veel strepen.

Voor deze prijs zou ik ze absoluut niet kopen. Ik heb er ruim €3,50 voor betaald maar dat is het zeker niet waard. Ben je toch nieuwsgierig geworden dan kan je hier klikken.

 

En dan zijn we alweer aangekomen bij het allerlaatste lakje. Dit is van het merk Graney en heet nummer 17. Het is een koperkleurig lakje waar ik heel erg nieuwsgierig naar was. Hij zou een beetje hetzelfde effect hebben als het lakje hierboven, een soort spiegeleffect, maar dan zonder extra lak. Er staat ook bij dat het een metallic lak is, wat ook zeker waar is. Normaal gesproken ben ik daar niet zo’n fan van omdat je heel veel strepen ziet. Ik vind dat bij een koper kleurtje wel een beetje horen dus ik was erg benieuwd.

Nagellak Aliexpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als de lak nog nat is lijkt het net of je het nooit netjes gaat krijgen. Als je dan heel even geduld heb en droog laat worden krijg je een heel ander effect. Je ziet nog wel een klein beetje de strepen maar helemaal niet storend. Ik vind dit een hele mooie kleur die ook compleet dekkend krijgt met twee dunne laagjes. Dit is ook het enige lakje wat geleverd wel in een speciaal doosje ervoor.

Voor ongeveer €2,- kan je ook dit lakje al in huis hebben. Door hier te klikken ga je naar Aliexpress.

 

Ik vond het heel erg leuk om allemaal verschillende lakken te testen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten want de meeste lakken kosten nog geen €2,-. In de meeste potjes zit niet heel erg veel nagellak maar je kan er alsnog heel erg vaak je nagels mee lakken.

Zijn er lakken bij die je zelf zou willen hebben?

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *