Over CwithC

Hey! Wat leuk dat je meer wilt weten over de blog! Op deze pagina leggen wij jullie uit wat de site inhoudt, hoe vaak wij uploaden en hoe je ons kunt volgen!

 

 

CwithC

 

Wij, Cynthia en Celine, zijn sinds 9 mei 2016 gestart met CwithC. De naam is ontstaan doordat onze namen allebei met een C beginnen. We vonden het leuk om iets met deze letter te doen in de blognaam. Uiteindelijk is dat CwithC geworden. Heel simpel, maar leuk en makkelijk te onthouden!

CwithC heeft niet echt een niche. Daarvoor vinden we namelijk gewoon veel te veel leuk! Om toch een beetje een beeld te geven over wat voor artikelen jullie hier zullen vinden, zullen we wel een aantal dingen opnoemen waar wij regelmatig over zullen schrijven.

Dingen waar wij over zullen schrijven zijn bijvoorbeeld: reizen (onze grootste passie!), films en series, DIY’s en ons Day Zero Project. Verder zullen het ook veel persoonlijke artikelen zijn over dingen die we meemaken, waar we een mening over willen geven of gewoon een verhaal dat we kwijt willen.

Ook delen we hier de video’s die we op ons Youtube-account plaatsen.

 

 

Uploadschema

 

 

Tot nu toe uploaden wij standaard twee keer per week: op woensdag een artikel van Celine en op zaterdag een artikel van Cynthia. De artikelen komen om 6:00 online. We zijn bezig om steeds meer artikelen per week te uploaden, maar omdat we hier nog geen zekerheid in kunnen bieden is daar geen standaard dag voor en zijn het steeds extra artikelen die zo nu en dan zullen verschijnen.

Twee keer in de maand zal er een Youtube-video online komen. Hier zijn (nog) geen vaste upload dagen voor.

 

Om als eerste op de hoogte te zijn van een nieuw artikel kun je ons volgen via verschillende sociale media:

 

 

Liefs, Cynthia en Celine

Voor zakelijke aanvragen, kunt u naar de contactpagina gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial