Over ons

Welkom op cwithc.nl ! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op ons blog.

Op deze pagina zullen we onszelf even voorstellen.

 

Celine

 

Celine

 

Hoi hoi! Ik ben Celine, ik ben 21 jaar oud en ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Zuid-Holland, waar ik nu nog steeds woon. Ik ben geslaagd als onderwijsassistent, maar werk nu full time in een broodjeszaak. Dat is wel heel wat anders haha!

Als je naar mijn hobby’s vraagt vind ik dat altijd een lastige vraag om te beantwoorden. Het bloggen kan ik denk ik wel zien als een hobby, maar verder zou ik niet echt iets concreets kunnen noemen. Ik vind wel ontzettend veel dingen leuk.

Ik maak bijvoorbeeld graag foto’s en daarom ben ik ook heel blij met mijn Pentax K-50. Ik ben mijzelf steeds meer aan het verdiepen in het maken van mooie foto’s. Ik hoop dat ook op CwithC te gaan laten zien.

Inmiddels ben ik nu ook een aantal jaar trotse eigenaar van een seizoenkaart voor Feyenoord, dus elke thuiswedstrijd kun je mij vinden in de Kuip. Een Feyenoorder in hart en nieren dus! Als ik dat een paar jaar geleden had gezegd, hadden de meeste mensen mij gek aangekeken en waarschijnlijk ook niet geloofd. Want toen moest ik niks van voetbal hebben. Nu kan ik echt genieten van een goede wedstrijd en ben ik een echte voetballiefhebber.

Verder vind ik reizen helemaal geweldig. Ik wil zoveel mogelijk nieuwe plekken en culturen ontdekken! En tot slot kan ik mij heel erg vermaken met het kijken van een goede serie of goede film en maakt het bezoeken van concerten mij erg blij.

 

 

Selfie

 

Cynthia

Hoi! Wat leuk dat je wat meer over ons wilt weten. Ik ben Cynthia, ik ben 22 jaar oud en ben opgegroeid in hetzelfde dorp als Celine. Ook ik ben geslaagd voor de opleiding onderwijsassistent en daarna ben ik begonnen aan de pabo. Na drie maanden besloot ik dat het toch niet helemaal wat voor mij was en ben ik gestopt. Ik werk nu fulltime als tandtechnicus. Iets heel anders dan waarvoor ik geleerd heb.

Ik vind heel veel dingen leuk om te doen. Dat maakt het soms extra lastig om ook echt iets te gaan doen. Bloggen is daar natuurlijk één ding van want anders was ik nooit begonnen met CwithC. Voor CwithC heb ik ook nog een andere blog gehad waar ik alleen over nagellak en nail art blogde. Dat is ook iets wat ik nog steeds heel erg leuk vind maar veel te weinig meer doe.

Op CwithC schrijven we veel over reizen en dat heeft natuurlijk een reden. Ik ben gek op reizen en ga het liefst zo vaak mogelijk op vakantie. Ik moet zeggen dat dat de laatste tijd ook redelijk lukt en ondertussen heb ik dus al aardig wat landen bezocht.

Ook heb ik een Pathé pas en ben ik regelmatig te vinden in de bioscoop. Maar ik vind het ook heerlijk om gewoon thuis een film of serie te kijken. Ik kijk voornamelijk actie films en nee dat is niet omdat mijn vriend dat graag wilt haha. Ondertussen heb ik al een aardige collectie met films verzameld.

 

Dit was een klein stukje over ons. Wil je meer weten over  CwithC? Kijk dan even op deze pagina!

 

 

Veel plezier met het lezen van onze artikelen :)

Liefs, Cynthia en  Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

3 thoughts on “Over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *