Celine, Cynthia, Persoonlijk

Gaan we stoppen of nemen we toch een break?

We denken dat het bij de meeste al is opgevallen maar onze artikelen zijn de laatste tijd niet echt van goede kwaliteit, als er al wat online komt. Dat is niet zonder reden. We zitten allebei niet helemaal meer in lekker in ons vel waardoor het bloggen er een beetje bij inschiet. We hebben weinig inspiratie en de inspiratie die we hebben raffelen we af. Dit is natuurlijk niet wat we willen dus we hebben er samen lang over gepraat over wat we eigenlijk willen. We zijn beide tot de conclusie gekomen dat stoppen geen optie is. Bloggen is iets wat we allebei nog steeds heel erg leuk vinden maar zoals we nu bezig zijn willen we niet doorgaan.

We hebben ervoor gekozen om daarom even een break te nemen. Zodat we onszelf even wat meer rust geven en goed kunnen nadenken wat we dan wel willen met CwithC. De rest van deze maand en in de komende maand zullen er even geen artikelen op CwithC komen. Achter de schermen willen we wel wat dingen op een rijtje gaan zetten. Vanaf 1 juli willen we er weer vol voor gaan, dus vanaf dan kun je weer elke woensdag en zaterdag een artikel verwachten.

 

Youtube

Vanaf juli komen er ook weer video’s online. Hoeveel we gaan uploaden is nog even onduidelijk. We willen wel graag meer tijd in Youtube steken, maar we willen er eerst voor zorgen dat het bloggen weer helemaal goed loopt.

Ik (Celine) heb misschien iets meer tijd nodig om te beslissen wat ik wil met Youtube. Ik vind het heel erg leuk, maar tegelijkertijd ook een beetje spannend. Het zou dus kunnen dat er sowieso in juli alleen filmpjes komen van Cynthia, maar ik hoop vanaf augustus weer terug te zijn.

 

We hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Jullie kunnen natuurlijk altijd onze oude artikelen teruglezen, want dat zijn er inmiddels al wel een hoop. We hopen dat jullie vanaf 1 juli weer op CwithC te vinden zijn.

 

Liefs, 

Cynthia & Celine

 

 

 

 

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *