Persoonlijk

Mijn vakantieplannen voor de rest van het jaar

Aan het begin van het jaar heb ik twee tripjes gemaakt. Ik ging namelijk naar Disneyland Parijs en Cynthia en ik maakten onze vierde surprise reis. Daarna had ik eigenlijk niks concreets meer op de planning staan, maar inmiddels weet ik hoe de rest van het jaar er voor mij uit gaat zien wat betreft reizen. Althans, voor een groot deel. Ik kan twee bestemmingen afstrepen waar ik héél graag heen wil. Benieuwd welke? Lees dan verder!

 

mijn vakantieplannen

 

Londen

Mijn eerst volgende tripje is al heel binnenkort. Volgende week zondag ga ik namelijk samen met mijn moeder naar Londen. In de blog over mijn moeders vijftigste verjaardag vertelde ik dat er nog een verassing aan zou komen voor haar. En dat was een tripje naar Londen. Inmiddels is het alweer twee jaar verder (oeps), dus het is een beetje een heel erg verlaat cadeautje. Maar dat maakt het niet minder leuk!

Voor ons beiden is het de eerste keer dat we naar Londen gaan. Ik heb er onwijs veel zin in, want hier wil ik al heel lang naartoe. We komen zondagochtend vroeg in Londen aan en gaan dinsdagavond weer weg. Het zijn dus maar drie daagjes, maar wel drie volle dagen. Dus we hebben genoeg tijd om Londen te ontdekken.

Ik heb nog niet echt een planning gemaakt, maar er zijn wel een aantal dingen die ik heel graag wil doen en bezoeken.
– Ik wil hoe dan ook lekker gaan shoppen. Ik heb laatst mijn kledingkast helemaal uitgezocht en het is tijd voor wat nieuws! Ik hoop vooral wat shirtjes te scoren en een tas, want die heb ik beiden heel erg nodig. Ook wil ik even een bezoekje brengen aan de M&M store en de Disney winkel.
– Bij een eerste bezoek aan Londen mogen de hoogte punten als de London Eye, de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge natuurlijk ook niet ontbreken.
– Aangezien mijn moeder en ik allebei voetbalfans zijn, lijkt het me wel leuk om een (of meerdere) van de stadiums te bezoeken.
– Het lijkt me echt heel gaaf om een theatervoorstelling te bezoeken. Ik heb nog niet gekeken of er eentje draait en of er dan nog kaartjes zijn, dus dat moet ik nog even doen. Maar Londen is (naast New York) toch wel een van de hoofdsteden voor de musicals.

Verder moet ik mij nog even verder verdiepen in Londen. Ik wil sowieso ook even kijken welke hotspots er zijn. Ook schijnen er veel plekken met mooie uitzichten te zijn en afhankelijk van het weer wil ik ook wel een van de vele parken bezoeken. Als jullie nog tips hebben, laat het dan vooral achter in de comments!

 

Curaçao

Jaaaaa! Begin oktober vertrek ik naar mijn droom bestemming. Althans, van kleins af aan wil ik hier al zó ontzettend graag naartoe. Inmiddels heb ik heel wat andere bestemmingen waar ik misschien nog wel liever heen wil, maar nog steeds staat Curaçao wel ergens bovenaan mijn lijstje.

Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat het echt gaat gebeuren. Maar alles is al geboekt, dus er kan weinig mis gaan. Later zal er vast nog wel een uitgebreide blog komen over wat ik allemaal wil gaan doen en bekijken, maar voor nu deel ik jullie alleen even mijn enthousiasme over dat ik hier naartoe ga. To be continued….

 

En verder?

Het liefst ga ik eind augustus / begin september nog een tripje maken. Stiekem hou ik alle reissites dan ook goed in de gaten. Waar ik naartoe wil, hoelang en met wie (of alleen, waar ik vorige week over vertelde) weet ik allemaal niet. De kans is eigenlijk ook klein dat het überhaupt van gaat komen.. Maar dromen kan altijd. Van reizen kan ik nooit genoeg krijgen.

 

Heb jij nog iets op de planning staan in 2018?

 

 

Liefs, Celine

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *