Persoonlijk

Shoplog: Vero Moda, Zoya, Hippe kip en nog veel meer

Helaas is mijn Shabbies tas kapot gegaan, en zoals jullie misschien wel weten zit het niet echt mee met die tas. In dit artikel kan je lezen wat er al eens mee is gebeurd. Maar die heb ik dus naar de winkel gebracht om hem te laten maken en toen zijn we gelijk nog maar even gaan shoppen en ik moet zeggen dat ik aardig geslaagd ben.

 

Als eerste heb ik vrijdag avond ook al wat kunnen vinden bij hippe kip. Ik was daar nog maar één keer geweest en vind het een erg leuke winkel. Helaas is veel kleding één maat en dat is voor mij vaak te groot maar ik heb wel twee hele leuke broeken gevonden.

 

Hippe kipHippe kip

 

 

Links een bruine broek waarvan ik nog niet helemaal wist hoe ik hem moest gaan combineren en rechts een legergroene broek. Beide hebben aan de zijkant kraaltjes zitten maar het zijn wel totaal verschillende broeken.

De broeken kosten €34,95 per stuk

 

Omdat ik dus nog niet helemaal wist hoe ik die bruine broek moest combineren heb ik hem de volgende dag aangetrokken met het idee er wat leuks bij de zoeken en dat is gelukt. Bij de Vero moda heb ik een leuk okergeel shirtje kunnen scoren. Het is een vrij groot model wat mij normaal gesproken niet heel erg leuk staat, maar deze vond ik erg leuk. Het zijn net geen lange mouwen dus perfect voor nu of voor in de winter met een jasje.

Dit shirt kost €19,95

Vero moda

 

Dan heb ik nog een broek gekocht. Dit keer een blauwe, het is niet echt een spijkerstof broek. Ik vond hem wel heel erg leuk en weer eens wat anders dan een normale spijkerbroek. Dit is een broek die er ook een beetje netjes uitziet maar ook heel casual. Ik dacht eerst dat deze broek €19 was maar toen ik bij de kassa stond was hij maar €15. Best een koopje dus. Ik heb deze broek gekocht bij Terstal.

Terstal

 

Als laatste wat kleding betreft heb ik nog een paar schoenen bij de Bristol gekocht. Aangezien ik toch al bezig was om een beetje setjes te maken kocht ik nog hele leuke bruine laarsjes die er perfect bijpassen. Ze kosten €39,95

Bruine laarsjes Bristol

 

Eigenlijk past alles wel bij elkaar wat ik van het weekend heb gekocht. Ik vind het allemaal heel erg leuk en normaal gesproken zou ik helemaal niet voor deze kleuren gaan. Zeker dat bruine en okergele niet, maar ik vind het wel altijd heel erg leuk bij andere staan. Ik ben dus uit mijn comfort zone gestapt en ben goed geslaagd.

 

Maar ik heb niet alleen kleding gekocht. Het is niet heel erg veel meer maar bij een shoplog hoort alles wat je heb gekocht dus ik zal de rest ook nog even kort laten zien.

Knutsel spullen

 

Als eerste alles wat te maken heeft met handletteren en ‘knutselen’. Bij de Wibra heb ik twee pakken zwart papier gekocht voor €1 per stuk en ook heb ik zwarte en Kraft kaarten gekocht. Leuk om op te handletteren en helemaal niet duur. Bij de Action heb ik Aquarel papier gekocht voor €1,69 en ook nog wat stansen voor mijn nieuwe apparaat. Daar komt binnenkort een apart artikel over. En als laatste nog decor flakes. Iets wat ik ook in Kreta heb gekocht en nu ook hier in de winkels lag.

 

Shoplog

 

En als allerlaatst nog een paar prul dingen. Ik heb een leuke Wasgij puzzel gevonden met maar 500 stukjes. Misschien dat ik aan deze wel ooit durf te beginnen. Het mandje wat je op de foto ziet heb ik gekocht om al mijn embossing en stansen in te bewaren. Deze heb ik gekocht bij de zeeman voor €1,49. Dan zie je ook nog een maskertje liggen die ik bij de action heb meegenomen maar ik weet niet meer hoeveel die was. En als allerlaatste heb ik uiteraard nog een nagellak gekocht. Het is een hele mooie legergroene kleur van het merk Zoya. Zoya is zeker geen goedkoop merk maar wel heel erg fijn, ik heb voor deze lak €15 betaald.

 

Ik vind zelf dat ik goed geslaagd ben en ga mezelf nu dwingen om het ook daadwerkelijk te gaan dragen. Normaal gesproken ben ik helemaal niet zoveel op kleding gericht maar ik denk dat ik hier wel een leuk setje mee ga maken en misschien zelfs wel een Outfit Of The Day mee maken.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *