Cynthia, Persoonlijk

update over mijn hersenspinsels en mijn werk

Ik vond het wel weer eens een keer tijd worden om jullie te vertellen wat er allemaal gebeurd in mijn leven en waar ik allemaal mee bezig ben, en af en toe spoelt mijn hoofd echt over. De laatste persoonlijke update kan ik mij niet eens zo een twee drie herinneren. Na 5 minuten heb ik het gevonden. Je kan hier klikken om naar mijn laatste video update te gaan van april.

Volgens mij gaat dit weer een wir war van verhalen worden, van het werk tot aan vakanties en natuurlijk ook nog over CwithC en mijn creatieve uitspattingen van het moment.

Werk

Zal ik dan maar gelijk beginnen met wat mij het meest bezig houd, of eigenlijk waar ik de meeste tijd aan kwijt ben, werken. In mijn laatste update kon je al horen dat ik pas begonnen was met een full time baan en ondertussen werk ik daar al weer bijna een jaar. Het is zo ontzettend snel gegaan, ik begon daar en kon echt helemaal niks en nu is het al de bedoeling dat ik ook andere dingen ga leren. Ik zal voor jullie maar niet in abracadabra gaat praten met al die termen maar het komt er dus op neer dat ik beetje bij beetje de kans krijg om mezelf te ontwikkelen waar ik heel erg blij mee ben. Dat neemt niet weg dat dat ook wel extra zwaar is en ik ook regelmatig hier en daar een uurtje moet overwerken. 

Maar omdat vijf dagen in de week nog niet genoeg was had ik ook nog gewoon mijn zaterdag baantje behouden. Dat betekend dus zes dagen in de week werken. Allemaal leuk en aardig maar na bijna een jaar zes dagen in de week werken begint dat wel zijn tol te eisen. Ik kan alleen maar leuke dingen doen op zondag en dat is dan juist de dag dat ik het liefst helemaal niks doe. Ik heb daarom besloten om niet elke zaterdag meer te gaan werken maar om de week. Er zullen vast nog genoeg mensen me voor gek verklaren maar ik vind het vooral erg leuk en wil daarom niet helemaal stoppen. Op het moment dat dit artikel online komt heb ik dus mijn allereerste zaterdag vrij, en ik ga helemaal dus helemaal niks doen waar ik ontzettend veel zin in heb haha.

 

Vakanties

Als jullie ons volgen op Instagram weten jullie dat we pas terug zijn gekomen van onze vierde surprise trip naar Kopenhagen. Daar ga ik verder niet te veel over vertellen want we hebben daar ook gevlogd.

Maar het ene reisje zat er nog niet eens op of de volgende vakantie was alweer geboekt. Ik ga namelijk samen met Alex ruim drie weken naar AMERIKA! Ik wil al heel lang een keer naar Amerika en ik ben dan ook echt superblij. Jullie gaan nog gek van mij worden denk ik haha. Het is de bedoeling dat we in New York beginnen en daar een auto huren en dan langs de kust naar Miami gaan. Ook gaan we nog een paar dagen naar Disney wat sowieso te weinig is. Ondanks dat we niet alles van te voren gaan regelen moeten we nog aardig wat doen wat ik dus absoluut geen probleem vind want als ik er alleen al aan denk word ik enthousiast. Ik ga er verder maar niet al te veel over door praten er zullen namelijk nog genoeg artikelen aankomen die Amerika gerelateerd zijn.

 

Creatieve uitspattingen

De laatste tijd ben ik best wel veel creatief bezig geweest. Vooral met het bijhouden van een bullet journal maar ook met het pimpen van mijn planningen. Ik vind het ontzettend leuk steeds wat anders te proberen en uiteindelijk dus mijn eigen ,voor mijn handige, planning te hebben. Het is ook de bedoeling om daar een keer een video over te gaan maken maar ik weet alleen nog niet precies hoe en wanneer. Binnenkort gaan Celine en ik een workshop handletteren volgen waar ik ook super benieuwd naar ben.

Omdat ik daar op dit moment ook heel erg mee bezig ben wil ik daar ook wat meer artikelen over gaan schrijven. Mijn creatief met jullie delen maar ook mijn tips en tricks. En misschien hebben jullie nog wel een hele goede tip voor mij.

 

Handletteren

 

Mijn hersenspinsels

Spuit 11 gaat het ook nog even over wie is de mol hebben. Ondertussen is het alweer bijna afgelopen maar ook dit jaar heb ik weer trouw elke zaterdag avond wie is de mol gekeken. Ik vind dat zo’n ontzettend leuk programma ondanks dat ik er bijna elk jaar weer naast zit. Dat is ook de reden dat ik niet alles elke week met jullie ga bespreken. Ik ben daar gewoon zo ontzettend slecht in. Op dit moment is mijn hoofdverdachte Stine maar ook Ruben vind ik redelijk verdacht. Dat zou vanavond zo weer anders kunnen zijn hoor haha.

Het is echt heel random van hak op de tak maar ik zit al ontzettend lang te twijfelen over een tatoeage, nou eigenlijk twijfel ik niet want ik wil hem wel en ik weet ook al wat maar ik heb alleen nog geen idee waar. Op zich is dat best wel handig om te weten voordat ik hem laat zetten. Het zal maar een kleintje worden maar ik wil er toch nog heel goed over nadenken. Ik dacht eerst om hem net een beetje schuin onder mijn pols te zetten maar dat valt best wel op. Ook zat ik eraan te denken om hem op m’n schouderblad te laten zetten maar ik denk dat ie daarvoor te klein is dus eigenlijk ben ik nog steeds bij nul. Als ik echt een definitief besluit heb genomen horen jullie het natuurlijk.

Ook iets waar ik al een hele lange tijd over nadenk is om mijn oksels te laten laseren. Ik heb al meerdere keren gekeken wat het allemaal inhoud en hoe duur het is. En dat is best prijzig kan ik je vertellen. Het verschilt heel erg waar je naartoe gaat maar je hebt overal wel minimaal vier behandelingen nodig. Je hebt dus nog een heel traject te gaan maar ik zou het er wel voor over hebben. Ook dit heb ik eigenlijk al besloten dat ik het een keer ga doen alleen waar en wanneer weet ik nog niet. Ik ben benieuwd of jullie het interessant vinden om daar een aantal updates over te krijgen als ik daarmee ga beginnen, laat het vooral achter in de reacties.

Behalve dat ik nog een beetje met een dilemma zit over wanneer ik een nieuwe telefoon wil heb ik eigenlijk niet zoveel spannends meer te melden. Niet dat dit nou zo ontzettend spannend was maar ik hoop wel dat jullie het leuk vonden om weer een beetje op te hoogte te zijn van alles waar ik een beetje mee bezig ben.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *