Celine, Cynthia, Persoonlijk

Update over onze jaardoelen #2

Eind vorig jaar hebben wij jaardoelen opgesteld voor 2018. Inmiddels zitten we alweer in juli en zijn we dus al over de helft van het jaar en is het wel weer eens tijd voor een update.

 

 

 

Celine

In de eerste update vertelde ik hoe slecht ik bezig was en dat ik meer mijn best ging doen. En heb ik dat gedaan? Ja en nee… Ik heb mij wel wat meer gefocust op het halen van de doelen. Zo heb ik inmiddels 4 staatsloten gekocht, heb ik mijn kledingkast opgeruimd en is het gelukt om een televisieprogramma uit te zoeken die we konden bijwonen. We zijn namelijk naar De Jongens Tegen De Meisjes geweest! AL was het wel een erg lange zit, was het ontzettend leuk om dit een keertje mee te maken en te zien hoe zo’n opname nou gaat. Nog leuker was dat de meisjes hadden gewonnen, en ons vak dus met een waardecheque naar huis gingen. Hier hebben we inmiddels al wat leuks van kunnen shoppen.

Ook heb ik inmiddels mijn persoonlijke doelen compleet gemaakt, dat werd tijd! Het laatste doel wat ik erbij heb gezet is dat ik mijn tanden wil laten bleken. De bedoeling was dat ik dat afgelopen maand zou doen, maar dat is er niet van gekomen. Ik denk dat het deze of volgende maand nog wel zal gebeuren, dus dan kan ik weer een doel afstrepen.

Waar ik me dan weer erg voor moet schamen is dat de teller van het boeken lezen bij mij nu nog steeds op 0 staat. Ik was in een boek begonnen en nog steeds heb ik die niet uit. Gelukkig heb ik laatst in de trein een groot stuk kunnen lezen, dus ik heb nu nog maat zo’n 30 bladzijdes te gaan. Ik denk dat ik dat na het schrijven van dit stukje ook meteen maar even ga doen, want dit is toch eigenlijk wel heel erg. Gek genoeg was ik juist altijd erg van het lezen en is dit nu juist het doel waar ik het minst aan doe. Dat ik er nog maar 1 (bijna) uit heb betekent ook dat ik de rest van dit jaar nog 11 boeken moet lezen. Dat wordt een grote klus…

Voor de komende 3 maanden heb ik wel redelijk hoop. Cynthia en ik hebben laatst al een beetje gewerkt aan het doel dat we een pot willen maken met verschillende dingen om te doen. Deze gaan we dan volgend jaar gebruiken, dan vertellen we er jullie uiteraard meer over. Maar dit is dan dus een doel die we waarschijnlijk binnenkort kunnen gaan afstrepen. Ook staat einde van de maand het tokkelen gepland. En na mijn tripje aan Londen volgende week ga ik naar de camerawinkel om mijn camera (hopelijk) te laten maken. Daarna kan ik dus ook gaan kijken voor een fotografie workshop en dan kan ik een persoonlijk doel afstrepen. Met het tanden bleken erbij zijn dat er dus al twee!

Het gene waar ik het meest tegenop zie de komende 3 maanden is dat we 25 kilometer moeten gaan skeeleren. Dat heb ik al eventjes niet meer gedaan en als ik het al doe is het vaak maar een klein rondje. Zeker met de tropische temperaturen van deze week moet ik er echt niet aan denken. Maar als ik het al wil gaan volhouden moet ik nu ongeveer wel beginnen met een beetje trainen.

Buiten dat ik echt hard aan de bak moet met lezen, denk ik dat we best goed bezig zijn. We hebben de afgelopen tijd heel wat doelen kunnen afstrepen en zijn er wat actiever mee bezig. Ik denk dat als we deze lijn voortzetten, het best wel moet gaan lukken!

 

Cynthia

Ik moet heel eerlijk zeggen dat zo goed als ik de eerste drie maanden bezig ben geweest, zo slecht gaat het nu voor mijn gevoel. Dus eigenlijk een beetje het tegenovergestelde van Celine haha. Als ik dan naar de doelen kijk staan we er helemaal niet zo slecht voor, maar voor mijn gevoel moeten we nog veel doen. Vooral de dingen die we echt in de zomer moeten gaan doen worden nog een beetje lastig. Beide hebben we het erg druk de komende tijd maar er zijn nog genoeg dingen om te doen. Binnenkort gaan we kijken voor het doel van de noppenfolie en ook moeten we binnenkort een keer samen gaan zwemmen(om elk seizoen iets seizoensgebonden te doen). Zoals Celine ook al vertelde kijk ik ook wel een beetje op tegen het skeeleren. Ik heb de afgelopen week wel al een flink rondje gemaakt maar met deze temperaturen is dat echt niet te doen. Ook dat moeten we binnen een korte periode wel echt gaan doen.

We zijn wel al aardig bezig met de challenge om van elke letter van het alfabet een foto te maken. We hebben bij elke letter al iets verzonnen en ook zijn we al bijna op de helft daarvan. Ook ben ik een beetje begonnen met het maken van een creatief notitieboekje. We hebben afgelopen week samen gebrainstormd en hebben eindelijk een idee hoe we dat aan willen gaan pakken.

Mijn persoonlijke doelen blijven wel een beetje hangen. Zo moet ik nog steeds een keer alleen naar de bios. Ik had in de vorige update al verteld dat ik dat in de komende drie maanden wilden gaan doen. Ik ga deze maand mezelf verplichten om een keer na m’n werk te gaan. Het opruimen van mijn Hardeschijf gaat wel redelijk. Ik heb nog aardig wat te doen maar wat er op dit moment op staat is wel al netjes gesorteerd in mappen en foto’s op datum. Ik denk dat ik hier pas weer verder mee ga zodra het weer wat kouder wordt.

Ondanks dat we nog aardig wat doelen te gaan hebben zijn we ook al een aardig eind. Dat moet ook al want we zitten ondertussen al weer halverwege het jaar. De komende maanden kunnen we aardig wat doelen af gaan strepen wat voor ons ook weer heel motiverend werkt. Over drie maanden zal de volgende update weer zijn en dan zullen we volop bezig zijn met de herfst en winter doelen.

 

Liefs,

Celine & Cynthia

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *