Persoonlijk

Update over onze jaardoelen

We zijn al weer drie maanden bezig met onze jaardoelen. Volgens mij hebben we er nooit echt een artikel over geschreven dus ik zal nog even heel kort vertellen wat we precies aan het doen zijn. Wij hebben namelijk eind vorig jaar 25 doelen verzonnen die we samen gaan doen en allebei 5 doelen die we alleen zullen doen. Bovenin staat een kopje met Jaardoelen, daar kan je precies zien welke doelen we hebben en houden we ook bij hoever we al zijn. Elke drie maanden zullen we een update geven over hoe we er nu voor staan en vandaag is dus de allereerste update.

 

 

enjoy the little things

 

 

Celine

Ja, waar zal ik beginnen? Ik ben altijd erg goed in uitstellen geweest en ook nu laat ik weer zien dat ik er een talent voor heb haha. We zijn nu drie maanden verder en ik ben nog maar pas begonnen in mijn eerste boek en heb een paar dagen geleden mijn eerste staatslot gekocht. Ook heb ik mijn persoonlijke doelen nog niet eens allemaal ingevuld. Ik twijfel om als vijfde doel te zetten dat ik een tattoo wil laten zetten, maar Cynthia en ik hebben het hier over gehad en het staat dan wel weer gelijk zo ‘vast’ dat ik het moet doen. Dus dat is nog een beetje een twijfelgeval. Wel heb ik een nieuw recept uitgeprobeerd en dat was erg goed gelukt al zeg ik het zelf. Maar ik moet er wel wat meer aan gaan doen, want ik moet er 25. Misschien was ik hierbij een beetje optimistisch en had ik beter voor 1 per maand kunnen kiezen.

De doelen waar ik zelf iets voor moet doen gaan dus nog niet helemaal lekker, maar Cynthia en ik zijn wel al redelijk goed bezig met de gezamenlijke dingen. Wat mij het meest verbaasd is dat we al twee keer naar een restaurant zijn geweest! Als Cynthia en ik samen eten is het meestal snel een patatje of iets dergelijks maar binnen de afgelopen drie maanden zijn we al 2 keer ergens gaan eten. Verder zijn we ook druk bezig met het plannen van alle dingen die we samen moeten doen. Zo ben ik hard op zoek naar een tv programma waar we in het publiek kunnen zitten, al zijn de leuke programma’s op dit moment allemaal volgeboekt.  En zoals je kunt zien op de pagina hebben we twee doelen af kunnen strepen. Een daarvan is dat we een workshop hebben gevolgd, namelijk een handlettering workshop. Op de foto bovenaan kunnen jullie mijn resultaat zien. Heel simpel, maar ik vind hem best leuk geworden!

Over mijn persoonlijke doelen ben ik niet echt tevreden, maar ik kan wel redelijk tevreden zijn met hoe we er voor staan. Wel hoop ik dat de komende drie maanden een stuk beter gaan, want anders wordt het andere half jaar wel erg hard werken om alle doelen te kunnen halen. Ik ga in ieder geval proberen meer mijn best te doen.

 

Cynthia

Ik denk dat ik over het algemeen wel kan zeggen dat ik goed bezig ben. Ik heb namelijk al twee boeken uit gelezen en ben met het derde boek bezig en ook heb ik al twee keer een staatslot gekocht, maar helaas nog geen hoofdprijs. Ook met mijn persoonlijke doelen ben ik al aardig bezig, of eigenlijk voornamelijk met één doel. Ik heb al aardig wat verschillende nagellakken gebruikt, om precies te zijn al 15. Dus als ik zo doorga dan ben ik ongeveer over een half jaar klaar met dit doel wat dus ruim op tijd is. Ik heb in mijn bullet journal een schema gemaakt met alle lakken zodat ik precies kan zien welke lakken ik nog moet gebruiken. Ik ben hier dus echt serieus een halve dag mee bezig geweest want alles staat ook nog op alfabetische volgorde. Jep ik heb dus eigenlijk geen leven, daar komt het op neer haha.

 

Nagellak challenge

 

Verder ben ik al wel een beetje dingen aan het plannen om te doen maar er komt dus niet echt wat uit. Zo wil ik na mijn vakantie een Aliexpress no-buy gaan houden. Dan heb ik ook alle pakketjes binnen die nu nog onderweg zijn denk ik. Dat betekend dat het voor mij nog lastiger zou worden. Het zou namelijk niet eerlijk zijn om een week voordat ik aan die no-buy ga beginnen nog van alles te bestellen en dus in die maand dat ik niks bestel wel van alles binnen te krijgen.

Met mijn harde schijf en telefoon legen heb ik wat meer moeite. Ik weet gewoon niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik heb ondertussen twee verschillende harde schijven waar van alles op staat. Ook heb ik heel veel dingen dubbel volgens mij. Ik moet hier dus echt een keer een volledige dag of misschien wel twee voor gaan zitten maar het is nou niet echt bepaald een leuk werkje. Ook ben ik al een beetje aan het prutsen geweest met de vijf verschillende DIY producten maar ik vind nog niet dat ik daar zodanig wat van heb gemaakt dat ik iets kan afstrepen.

Voor de gezamenlijke doelen zijn we ook al een beetje aan het voorbereiden. We hebben onder andere het tokkelen al geboekt en ook hebben we al een aantal filmpjes samen gemaakt. We zijn ook druk bezig om andere filmpjes buiten de challenges op te nemen maar helaas hebben we allebei een ander werk rooster en helaas gaat ’s avonds filmen nog niet.

Helaas lukt het bij lange na nog niet om met meerdere doelen bezig te zijn. We hebben namelijk helemaal nog niet gekeken naar een leuk creatief thema boekje en ook een pot maken met verschillende leuke dingen hebben we nog niet gedaan. Dat zijn wel dingen die we echt snel moeten gaan regelen want dat kan je niet zomaar even doen, daar heb je langer de tijd voor nodig. Het inwikkelen in noppenfolie zal waarschijnlijk van de zomer wel lukken en ik denk dat we dan ook weer een keer een daagje Amsterdam gaan plannen om naar het Blond café te gaan en het Anne Frank huis te bezoeken.

 

Al met al dus nog een hoop doelen te gaan maar het begin is er gelukkig al. Wij hopen dat jullie het leuk vinden om af en toe een update te lezen en als Celine ook een aantal boeken heeft gelezen is het misschien ook wel leuk om daar een korte review van te schrijven. Over drie maanden zal de volgende update weer zijn dus dat is ergens in juni pas. Tot die tijd kan je natuurlijk wel gewoon onze vooruitgang zien onder het kopje ‘jaardoelen’.

 

 

 

Liefs,

Celine & Cynthia

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *