Persoonlijk

Voorlopig even de laatste 30 Day Challenge

Terwijl het juist de bedoeling was dat er nu wat grotere challenges zouden komen, heb ik besloten dat dit voor nu even de laatste 30 day challenge is. Om zomaar te stoppen vond ik ook zowat. Ik vind wel dat ik een uitleg verschuldigd ben. En natuurlijk had ik de afgelopen maand wel een challenge gedaan. Dus ik zal ook nog kort laten zien hoe die is gegaan.

 

laatste 30 day challenge april

 

 

Eigenlijk zou je het hier al aan kunnen zien. Ik ben ontzettend slecht bezig met eigenlijk alles de laatste tijd. En daarmee dus ook met het bloggen.

 

We zijn inmiddels bijna een jaar bezig met C with C en het is bij mij steeds in vlagen goed en slecht gegaan. Dat heeft niks te maken met gebrek aan inspiratie. Maar het afgelopen jaar heb ik steeds periodes gehad dat ik niet goed in mijn vel zat. Niet de energie had om dingen uit te voeren. En dus ook niet de power om elke week mijn ideeën uit te voeren. Wat er toe leidde dat ik elke week snel een blog schreef waar ik voor mijn gevoel veel meer van had kunnen maken.

 

Ik ben juist enorm enthousiast en trots dat Cynthia en ik dit doen. En ik wil juist dat mijn blogs en de filmpjes kwaliteit hebben. Ik ben er ook van overtuigd dat als ik de chaos in mijn hoofd wat weet te organiseren, het mij ook gaat lukken.

 

Daarom kies ik er voor even geen 30 day challenge te doen. Dat geeft nog een stukje extra drukte in mijn hoofd. Zoals je kunt zien ben ik er ook nauwelijks mee bezig geweest, want de grote dingen heb ik nog niet gedaan. Ik wil mij eerst even volledig gaan focussen op het schrijven van leuke, goede artikelen en het opnemen van video’s. Want dat is wat ik juist zo leuk vind!

 

Wie weet dat als ik voor mijn gevoel goed bezig ben ik weer terug kom met de 30 day challenges, maar voorlopig dus even niet. Liefs, Celine
Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *