Celine, Cynthia, Persoonlijk

Wat gaat er allemaal veranderen?

Misschien dat de vaste lezers het al wel hebben gemerkt maar ook dit keer is het ons de afgelopen maanden niet gelukt om aan onze planning te houden. We zijn achter de schermen wel druk bezig geweest om een ander soort planning te maken. We zijn er na ruim twee jaar erachter gekomen dat deze planning toch niet helemaal werkt voor ons.

 

enjoy the little things

 

Heel veel mensen bloggen naast een full time baan. Wij zijn erachter gekomen dat dit voor ons best wel lastig is om te combineren. Omdat dit een blog van ons samen is willen we dat ook laten zien in onze content. Met onze andere planning gebeurde dat te weinig. Het was af en toe een filmpje samen maar voornamelijk dat Cynthia haar eigen blogs schreef en Celine haar eigen blogs. Natuurlijk hadden we het er wel vaak over en spraken we ook regelmatig af. Maar omdat we ook gewoon vriendinnen zijn gaat niet al onze tijd samen zitten in het bloggen. Ook hebben we beide een heel ander werkschema waardoor het niet elke week mogelijk is om af te spreken.

Na een aantal aanpassingen denken we dat we nu eindelijk iets hebben gevonden wat voor ons werkt. Er komt meer content online maar wij kunnen dit onderling beter verdelen. We gaan dus meer dingen echt samen doen waardoor het ook echt een blog van ons samen is.

Om jullie hier ook van op te hoogte te stellen schrijven we deze blog en zullen we ook uiteraard de nieuwe planning met jullie delen.

Voortaan komen er elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online. Komt er een extra artikel online zal dat op zaterdag zijn maar dat zal niet meer zoveel voorkomen.

 

Op maandag zal er nog steeds om de beurt een artikel online komen. De ene week van Celine en de andere week van Cynthia.

Op woensdag komen de filmpjes online, dat betekend dus dat er veel meer video’s gaan komen.
Eerste week: Een filmpje samen
Tweede week: Celine
Derde week: de challenge
Vierde week: Cynthia

Mocht er nog een vijfde woensdag in de maand zitten dan zal dat ook nog een filmpje van ons samen worden.

 

En dan als laatste de vrijdag. Dit gaan rubrieken worden waarin we ook regelmatig samen aan zullen werken.
Eerste week: een nail art of nagellak artikel
Tweede week: een DIY
Derde week: getest
Vierde week: wij hebben (her)ontdekt

En als er nog een vijfde vrijdag is dan zal dat een artikel zijn over films, series of boeken.

 

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. We gaan er dan ook weer met volle moed tegenaan. De eerste maand zal voor ons ook nog een beetje puzzelen zijn dus misschien dat het nog niet helemaal vlekkeloos zal verlopen maar vanaf september gaat dat zeker goed komen.

 

 

Liefs,

Celine & Cynthia

 

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *