Cynthia, Reizen

Mijn hotel ervaringen in Amerika #2

In dit artikel kon je al lezen in welke verschillende verblijven ik heb geslapen in Amerika, maar ik kon het niet laten om er nog een paar aan jullie te laten zien. Ik ben zo enthousiast over Amerika dat ik er bijna niet over uitgepraat raak. Toch zal dit voorlopig een van de laatste artikelen zijn, alleen mijn shoplog zal binnenkort nog online komen. Buiten dat ene verblijf in Orlando, wat jullie de vorige keer al konden lezen, hebben wij geen slechte ervaring gehad.

 

Pennsville 8

Vanaf het moment dat we incheckte waren wij al heel erg te spreken over dit hotel. Het personeel was vriendelijk en ook onze kamer zag er goed uit. Het was een vrij grote kamer wat wij ook wel heel fijn vonden met onze koffers. We waren al ruim anderhalve week onderweg toen we bij dit hotel aankwamen, maar ik denk dat dit het eerste ‘goede’ ontbijt was. Een Amerikaans ontbijt is meestal niet zo heel erg veel. Mensen eten ze of buiten de deur of ze ontbijten helemaal niet. In dit hotel kon je zelf wafels maken en was er ook nog genoeg andere dingen om te eten.

 

Pennsville 8
Let vooral niet op alle rotzooi die er ligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van te voren hadden we al voor twee nachten geboekt en daar waren we erg blij mee. In de omgeving hebben wij niet zo heel erg veel gedaan maar er was genoeg te doen. Ook was er veel fast food tentjes in de buurt.

Dit verblijf is toch zeker wel een ruime 7,5 waard. Klik hier om het verblijf te bekijken.

 

Hawthorn suites Kissimee

Nadat we waren weggegaan uit motel 6 in Orlando moesten we toch ergens anders slapen. We hadden al even op internet gekeken en omdat de meeste verblijven in de buurt lagen zijn we ook even een rondje gaan rijden. Er was één hotel waarbij we allebei wel een heel goed gevoel hadden, Hawthorn suites Kissimee. We hadden die avond al geboekt en de volgende ochtend zijn we er gelijk naartoe gereden. Daar konden we onze auto gewoon laten staan en mochten al gebruik maken van de shuttle bus naar Disney. We hadden dus geen idee hoe het eruit zou zien maar ons gevoel was gelijk erg goed toen we al bij de receptie aankwamen. Het zag er allemaal ontzettend mooi en netjes uit.

Toen we aan het eind van de dag aankwamen waren we allebei stomverbaasd. Het zag er op de foto al mooi uit maar in het echt nog veel beter. Het had namelijk het idee van een normaal huis. Het was echt ontzettend groot en er was zelfs een keuken. We hadden dit wel al een beetje gezien op foto’s maar we hadden verwacht dat dit een luxer verblijf zou zijn.

 

Hawthorn suites kissimee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks dat je een redelijk grote keuken had zat er ook ontbijt bij het verblijf. Het was daar altijd redelijk druk maar echt niks was leeg. Ze stonden elke ochtend samen bij het ontbijt om alles in de gaten te houden. Was er nog genoeg eten, zijn de tafels schoon etc. Er was ook een zwembad bij het hotel maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. De lange dagen van Disney en Universal hadden ons redelijk gesloopt. Het was een heel simpel zwembad maar om even af te koelen na een vermoeid en warme dag zou heerlijk zijn.

Dit was overduidelijk het bestel verblijf waar we hebben geslapen en krijgt een 9 van mij. Wij hebben dit verblijf hier geboekt.

 

Airbnb in Miami

En dan alweer ons allerlaatste verblijf in Miami. We hadden dit thuis al geboekt omdat we dat een fijn idee vonden. Zonder nadenken gewoon rustig kunnen inpakken en van de laatste dagen kunnen genieten. Miami is redelijk duur en dus ook de verblijven. Wij zaten dus niet echt in de binnenstad en aan het water. Voor ons was dat geen probleem omdat we een auto hadden maar als je die niet heb dan moet je erop rekenen dat het verblijf aardig kan oplopen qua kosten.

De buurt waar wij zaten was ook niet helemaal top. Niet dat ik me er niet veilig voelde maar het was wel een soort ‘achterbuurt’ volgens mij. We zaten precies op de rand van Wynwood. Dat is trouwens echt een enorm mooie wijk om doorheen te rijden met al die graffiti. Het contact met de verhuurder was echt top. We hadden aangegeven hoe laat we er ongeveer zouden zijn en binnen vijf minuten had ik al antwoord dat het helemaal goed was en dat we zelf konden ‘inchecken’. We hadden een code gekregen om de deur te openen dus konden daardoor ook eerder of later aankomen.

 

Airbnb Miami
Dit is een foto van airbnb, het zag er in het echt dus net even wat anders uit allemaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het zag er allemaal net iets anders uit dan op de foto’s. Dat gevoel hadden we beide dus toen we de foto’s gingen vergelijken kwamen we er achter dat alles net even op een andere plek stond. Dat kwam omdat het een rijtje was met vier dezelfde soort verblijven. Allemaal net even wat anders ingedeeld waarschijnlijk maar wel dezelfde foto’s gebruikt. Voor ons was dat geen probleem want alles zag er gewoon goed uit en dat was het belangrijkste.

Van deze drie verblijven was dit toch de minste denk ik, vooral vanwege de buurt. Daarom krijgt het van mij een 7. Als je op deze link klinkt ga je naar de airbnb site.

 

 

Dit waren de verblijven die er het meest uitsprongen. We hebben in nog meer hotels en motels geslapen maar dat was vaak alleen een tussenstop en zijn we dus niet uitgebreid geweest. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en misschien zelfs nog wel wat inspiratie van hebben gekregen.

Als alles een beetje meezit dan komt eind van de week dan eindelijk de shoplog online. Ik had het filmpje al helemaal bewerkt, ruim 35 minuten was die geworden, maar met opslaan ging het helaas mis. Alles was weg. Zoals je misschien wel een beetje kan begrijpen was ik er toen even helemaal klaar mee. Maar ik geef niet op dus hij moet en zal uiteindelijk online komen.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

PS. De foto’s die ik heb gebruikt komen uit film materiaal. De kamers kan je dus ook zien in de vlogs die online staan.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *