Cynthia, Reizen

Mijn hotel ervaringen in Amerika

Tijdens onze road trip langs de kust van Amerika hebben we aardig wat hotels, motels en airbnb verblijven gezien. Het leek mij wel heel erg leuk om van een aantal verblijven te vertellen wat ik er van vond en of het een aanrader is. Misschien ben je wel op zoek naar een leuk hotel aan de oost kust van Amerika.

De meeste verblijven hebben we de ochtend van te voren geboekt maar we hadden ook een heel aantal verblijven al thuis geboekt. De meeste die ik vandaag ga bespreken hadden we van te voren al geboekt.

 

New york

Een grappig detail voordat ik aan dit verblijf begin. We hadden dit vooraf al geboekt via airbnb. Ik had toen al een aantal mails gehad van ‘Wat te doen in Jamaica’. Eigenlijk zocht ik daar niet heel veel achter want ik dacht dat ik gewoon gek stekende weg een keer had gekeken naar verblijven in Jamaica. Toch kwam er wel heel vaak reclame voorbij en toen ik ging kijken stond er achter het verblijf Jamaica. Ik kreeg echt bijna een hartverzakking en dacht dat we verkeerd geboekt hadden. Ook op het vliegveld moesten we ons eerste verblijf doorgeven en ook zei was helemaal verbaasd toen daar Jamaica stond. Gelukkig waren wij er toen al achter dat het een wijk was die zo heet.

De communicatie verliep in het begin niet helemaal lekker helaas. Dat lag meer aan ons dan aan haar hoor. We hadden flinke vertraging en probeerde dat haar te laten weten maar helaas kwamen onze berichtjes niet aan. Gelukkig was haar moeder wel thuis toen wij aankwamen en konden we dus gewoon naar binnen. De volgende ochtend is ze even langs gekomen en heeft ze ons heel veel weg wijs gemaakt in wat we het beste konden doen. Ze vertelde ons hoe en waar we met het openbaar vervoer moesten en maakte daar ook allemaal screenshots van, heel handig.

 

Verblijf New york

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verblijf was klein maar alles wat je nodig had was er. Het dak was wel een beetje laag omdat het eigenlijk in een soort schuur/opberging was. Voor ons was dat geen probleem omdat wij niet zo heel lang zijn maar als je een stuk langer bent dan moet je eigenlijk de hele tijd gebukt lopen. Het was van te voren al aangegeven maar je kon alles redelijk goed horen boven je. Als de kinderen de trap afliepen wist je dat precies. Wij hadden daar geen problemen mee en ook zeker geen last van.

Wij vonden dit zeker een goed verblijf maar ik denk niet dat we er nog een keer naartoe zullen gaan. Het liefst zou ik iets zoeken wat iets dichter bij de stad is en misschien ook wat meer te doen in de buurt zelf. Naast een Wall mart op een aantal minuten rijden was er niet zo heel erg veel. Nadat wij onze recensie hadden achtergelaten, wat eigenlijk een hele goede recensie was, kregen we van haar nog een berichtje dat ze wel had verwacht dat we wat meer over haar gastvrijheid zouden zeggen. Uhm pardon? Wij mogen toch zelf bepalen wat wij schrijven en we hebben zeker geen slecht woord over haar gesproken. Beide hadden we daar een beetje een apart gevoel bij maar we hebben er bewust maar niet meer op gereageerd.

Ik zou dit verblijf een 6,5 geven. Ben je benieuwd dan kan je hier klikken om het verblijf te bekijken.

Boston

Ook de overnachting in Boston hadden we van te voren al geboekt. We vonden het wel leuk om een iets luxere overnachting te kiezen. De ochtend dat we daar aan zouden komen kregen we een mail waarin stond waar onze sleutel zou liggen voor het geval er niemand meer zou zijn en de code om de voordeur to openen. Ook stond daarin hoe laat het ontbijt klaar zou staan en wenste ze ons een fijn verblijf. Ik vond dat wel heel erg goed geregeld en ook heel slim. Wij kwamen zelf namelijk pas rond half 11 ’s avonds aan.

Het was eigenlijk gewoon een heel groot huis. Er was namelijk een soort van woonkamer idee en in de keuken lag een envelop met de sleutel. Daarin stond ook welke kamer we hadden want elke kamer had een eigen naam. Ik was echt verbaasd toen we de kamer binnen stapte. Het was nog niet eens heel erg groot maar het zag er wel allemaal heel erg goed uit, en wat een enorm bed. Onze badkamer was apart van de slaapkamer en die was wel aardig groot.

 

Verblijf Boston

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij waren echt heel blij dat we hiervoor gekozen hadden. Het ligt trouwens niet in Boston maar het is ongeveer 40 minuten rijden. Het enige wat wij wat minder vonden was het ontbijt. Er zat namelijk ook ontbijt bij, wat er lag was allemaal prima te eten maar helaas voor ons niet echt een ontbijt wat wij graag eten. Nu is dat bijna overal in Amerika zo want echt thuis ontbijten kennen ze volgens mij niet. Net voordat we weg wilde gaan kwamen we de eigenaar nog tegen en hebben we nog een praatje gemaakt. Het is dus zijn huis waar hij vroeger met zijn gezin heeft gewoond en nu heeft hij er een soort B&B van gemaakt.

Ik zou hier zeker nog wel een keer naartoe gaan want ondanks dat het afgelegen ligt kan je in een korte tijd op verschillende leuke plekken komen. Wij hebben het hotel hier geboekt, ik geef dit zeker een ruime 8,5.

 

Orlando

Zo goed als de bovenste twee waren zo slecht was dit. Ik heb me in heel Amerika niet zo onveilig gevoeld. Toen we daar aan kwamen rijden hadden we er al een beetje een apart gevoel bij. We hadden ingecheckt en zijn naar onze kamer gegaan. In dat stuk van de receptie tot aan onze kamer hebben we denk ik wel een stuk of vijf , naar ons idee, drugsverslaafde voorbij zien komen. Dat alleen al gaf ons niet echt een heel fijn gevoel. Toen we verder gingen kijken zagen we dat er nog veel meer mensen liepen. Deuren stonden ook gewoon open en echt iedereen keek je aan. De kamer zelf was ook niet bepaald top. Ten eerste zat er echt heel veel speling in de deur waardoor we het idee hadden dat iedereen die deur zo open kon gooien. Ook zag het er niet heel erg fris uit en was het erg klein. Volgens mij hadden we ook echt in elk hotel waar we hebben gezeten een koelkast op de kamer behalve hier, waar het ruim 30 graden was. Dat is natuurlijk niet iets wat echt noodzakelijk was maar het had wel lekker geweest als we ons drinken koud konden zetten. We hadden iets uitgezocht wat dicht bij Disney zat en naar ons idee hadden we ergens gelezen dat er een shuttle bus zou zijn naar het park. Toen we daar naar vroegen keek ze ons heel verbaasd aan en zei ze dat dat er niet was.

Ik heb er dus eigenlijk geen goed woord voor over. We zijn dezelfde avond nog naar de receptie gelopen om te vragen of we ons geld terug zouden krijgen als we hier maar één nacht zouden blijven. Gelukkig zouden we de rest van ons geld gewoon terugkrijgen, we zouden er namelijk vijf nachten verblijven. Dus toen hebben we daar gelijk enorm dure wifi gekocht en gekeken naar een ander hotel. Het enige positieve punt wat ik de melden heb dat is het personeel, ze waren erg vriendelijk en ook behulpzaam.

Mijn cijfer voor dit motel is zeker niet hoger dan een 4. Ben je benieuwd waar we overnacht hebben? Klik dan hier.

(Ik heb helaas geen foto of film materiaal gemaakt dus dat kan ik jullie niet laten zien)

 

Ik wilde in eerste instantie eigenlijk een stuk of zes verblijven aan jullie laten zien maar dit artikel bevat nu al meer dan 1200 woorden. Ik denk dat het een beetje te veel word om er nog meer aan jullie te laten zien. Ik heb dus besloten om aan het eind van deze maand of begin juli nog drie verblijven aan jullie te laten zien. Waaronder dus waar we naartoe zijn geweest na motel 6, en ik kan jullie alvast vertellen dat was een stuk aangenamer.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

PS. De foto’s die ik heb gebruikt komen uit film materiaal. De kamers komen dus ook nog in de vlogs voor die binnenkort online komen.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *