Cynthia, Persoonlijk, Reizen

Mijn voorbereidingen voor Amerika

Ik heb er eigenlijk helemaal nog niet zo heel erg veel over gezegd op CwithC maar het zal sommige vast niet ontgaan zijn want tussen neus en lippen door is het wel al een aantal keer ter spraken gekomen. Ik ga naar AMERIKA. Ik ben echt zo ontzettend blij, daar ben ik nog nooit geweest maar wil er wel al een aantal jaar heel erg graag naartoe.

Als jullie dit lezen komt het wel heel erg dichtbij, dan zit ik binnen een paar dagen al in het vliegtuig. Ik ben er al een hele tijd mee bezig en ga jullie precies vertellen waar we naartoe gaan, hoelang en wat ik allemaal al heb gepland.

 

Waar in Amerika?

Om te beginnen ga ik niet één, niet twee maar ruim drie weken op vakantie. En het zal zeker geen uit rust vakantie worden. We komen namelijk aan in New York en daar verblijven we vier nachten. Dat betekend dus zeker drie volle dagen mijn ogen uitkijken in deze enorme stad en heel erg veel shoppen. Daarna verblijven we één volledige dag in Boston. Tot daar hebben we ook al gewoon de overnachtingen geboekt. En daarna gaan we door naar de Niagara falls, tussen dat stuk gaan we ook ergens overnachten wat we nog niet hebben geboekt. Iets wat ik nog nooit gedaan heb en stiekem ook wel een beetje spannend vind.

Eigenlijk nog best wel een strak schema zou je zeggen. Dat klopt ook wel redelijk want ik zou bijna zeggen dat drie weken nog te kort is. Gelukkig hebben we daarna wel wat meer speling. De volgende vijf dagen gaan we namelijk een heel stuk naar beneden rijden en hebben we een paar kleine stops die we graag willen zien en verder kijken we gewoon op dat moment waar we naartoe gaan en waar we gaan slapen.

 

Amerika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan zijn we alweer bij de laatste week, wat weer een vol geplande week is. We gaan daar namelijk drie dagen naar Disneyland en ook nog twee dagen naar Universal studio’s. Die kaartjes hebben we ook al geboekt dus we moeten echt die dagen daar naartoe gaan. En dat was ook echt een flinke rib uit ons lijf. En in Miami woont de tante van Alex dus ook daar moeten we natuurlijk nog even langs. Verder wil ik ook heel graag samen nog een paar dagen in Miami lopen en gaan we ook naar de Everglades. We hebben uiteraard de laatste overnachtingen ook al geboekt en vanaf Miami vliegen we weer naar huis. Iets waar ik nog lang niet over na wil denken.

 

 

Shoppen

Zoals ik al heb verteld wil ik flink gaan shoppen. We mogen dan ook een zwaardere koffer mee terug nemen en ik denk dat we dat zeker nodig hebben. Nu heb ik wel een aantal dingen in mijn hoofd waar ik een beetje voor wil kijken maar niet echt een specifiek iets.

Ik wil onder andere kijken voor een zwart leren jasje. Ik neem er ook eentje mee maar die gaat al aardig kapot dus ik hoop eigenlijk dat ik er daar één vind en dus mijn oude achter kan laten. Ook wil ik heel graag een keer een levi’s broek kopen. Dit is wel een beetje tegenstrijdig met wat ik net zei, dat ik niet specifiek op zoek was naar iets haha. Het is ook niet dat ik die echt per se moet kopen maar ik hoor daar zoveel goede dingen over. Als het niet lukt om hem in Amerika te kopen dan haal ik hem na de vakantie gewoon een keer in Nederland. En verder ga ik natuurlijk gewoon naar kleding in het algemeen kijken. Ik neem niet ontzettend veel mee dus dat wordt bijna verplicht shoppen.

 

Ook wil ik heel erg graag naar nagellak kijken en op zoek naar handletter spullen. Iets wat ik beide totaal niet nodig heb maar ik moet toch echt even kijken. Het is zo’n enorme walhalla dat ik echt mijn ogen uit ga kijken en mijn tassen flink vullen.

 

 

CwithC

En nu vragen jullie je misschien wel af wat er met CwithC gaat gebeuren. Komt er de komende drie weken niks online? Ga je daar vloggen? Misschien zelfs wel een shoplog.

Op dit moment ben ik heel hard bezig om alle artikelen vooruit te schrijven zodat er toch elke week wat online komt op zaterdag. En dan ga ik Celine nog even heel lief aankijken of ze voor mij achter de schermen wil kijken of alles goed gaat. Ik zal zelf namelijk verder niet echt actief zijn. Ik heb namelijk geen idee hoe het internet daar is en stiekem denk ik dat ik daar ook niet zo heel erg veel tijd voor heb.

Ik heb ook best wel een tijdje getwijfeld of ik deze vakantie wel wilden gaan vloggen. Drie weken is toch best wel lang en ik weet niet of het dan nog wel leuk is. Ook zou ik dan een aantal SD kaartjes moeten kopen omdat dat natuurlijk nooit op één kaartje gaat passen. Toch denk ik dat ik achteraf spijt ga krijgen als ik het niet doe. Het is namelijk ook ontzettend leuk om terug te zien. Ik heb dus besloten om te gaan weekvloggen. Dat betekend dus dat er drie vlogs van Amerika online zullen komen en waarschijnlijk ook een shoplog want ik denk dat dat te veel wordt voor een artikel.

 

Hebben jullie nog tips met steden of dingen die we echt moeten zien? Laat het dan vooral achter in de reactie’s want misschien hebben we nog wel tijd om daar ook naartoe te gaan.

 

Liefs,

Cynthia

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *