Cynthia, Reviews

Pen test: Pentel dual metallic

In het artikel van een paar weken geleden konden jullie al lezen dat ik best wel veel met handletteren en bullet journal bezig ben. Dat betekend ook dat ik heel veel leuke nieuwe spullen daarvoor heb gekocht ,waaronder een aantal leuke pennen. Dus ik ga een nieuwe rubriek lanceren, ‘de pen test’. Het zal geen rubriek worden die regelmatig terugkomt, alleen als ik een paar leuke pennen heb die ik graag aan jullie wil laten zien. De eerste pennen die ik ga testen zijn de Pentel hybride dual metallic, een hele mond vol.

 

Wat zijn het voor pennen

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje, het zijn metallic pennen. Toch zijn het geen normale pennen want ze zouden twee kleuren moeten hebben. Op wit papier hebben ze namelijk een ander effect dan op zwart papier en dat heb ik natuurlijk voor jullie getest. Ik was heel erg nieuwsgierig naar deze pennen en heb er toen twee gekocht, de zilveren variant en de roze.

 

Pentel hybrid

 

Pentel hybrid

 

Op bovenstaande foto’s heb ik ze allebei getest op wit papier en op zwart papier. Zien jullie heel erg veel verschil? Ik om eerlijk te zijn niet. de roze/metallic roze variant vind ik op het zwarte papier wat meer naar rood neigen en op het witte papier echt roze. En bij de andere variant had ik voor de verandering weer eens een keer niet goed gekeken want daar staat alleen zilver op de dop. Toch geeft hij wel een iets ander effect. Op het zwarte papier is ie wat meer metallic en op wit zie je wat meer glitters.

 

Wat vind ik van de pennen

 

Pentel hybrid

 

Ondanks dat het dus geen hele spectaculaire pennen zijn vind ik ze wel heel erg fijn schrijven. Ook zitten er heel veel glitters in. Ik had er wel iets meer van verwacht. Gelukkig zullen ze niet ergens in een hoekje belanden want voor normale gel pennen zijn ze hartstikke leuk. Oké ik ben misschien wel een beetje heel erg blond. Ik zat net te kijken naar de verschillende kleuren en volgens mij ben ik gewoon zo dom geweest om precies de verkeerde kleuren te bestellen. Als ik namelijk naar de andere kleuren kijk zie ik een veel groter verschil.

Je hebt namelijk

  • Zwart – metallic rood
  • Blauw – metallic groen
  • Groen – metallic blauw
  • Oranje – metallic geel
  • Violet – metallic blue

En als je dan naar de pennen kijk die ik heb dat is zilver en roze – metallic roze.

Ik wil dus zeker nog een keer een andere kleur proberen in de hoop dat die wel een beter en mooier effect geven. Helaas zijn het geen goedkope pennen en kosten ze €2,50 per stuk maar als de andere pennen wel het gewenste effect geven vind ik ze dat best wel waard.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *