Cynthia, Reviews

Review: Sephora maskers

Ik durf dit artikel echt bijna niet meer online te zetten. In de vlog van z’n negen maanden geleden had ik verteld dat ik drie maskers bij de Sephora had gekocht en dat daar snel een review van online zou komen. Heb je de vlog nog niet gezien dan kan je hier klikken om hem te bekijken. Vandaag is dan eindelijk de dag dat dit artikel online komt.

Ik heb toen drie verschillende maskers gekocht, een handmasker, neusstrip en voor onder je ogen.

 

Sephora maskers

Neusstrip

ik heb aardig wat mee eters op m’n neus en hou dus echt van neusstrips. Alhoewel ook weer niet helemaal eigenlijk. Op de een of andere manier werken ze bij mij nooit helemaal zoals ik zou willen. Ik weet nog steeds niet wat ik fout doe want ik volg gewoon de instructies.

 

Sephora maskers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er staat op de verpakking dat het een ‘charcoal pose strip’ is, nu is mijn engels niet zo heel erg goed maar volgens mij is dat zo’n zelfde soort maskers als die zwarte maskers die je tegenwoordig erg veel ziet.

Helaas had ik bij deze strip dus ook niet zoveel geluk. Ondanks dat het niet helemaal werkt vind ik het wel altijd een fijn gevoel als ik die strip eraf heb getrokken. Klinkt misschien heel stom maar het voelt wel weer een beetje ‘schoon’

 

Oog masker

De oogmaskers is een avocado maskers. Ik denk dus dat ze daarmee bedoelen dat ze heel vochtig zijn.

De oog pads had ik als allereerste getest. Ik was echt heel erg verrast toen ik het pakje open maakte. De pads waren heel erg doordrenkt en toen ik er één beet had liep er gewoon een druppel langs m’n hand. Ik dacht echt dat dit niet goed kon zijn maar heb hem toch maar gewoon onder m’n ogen geplakt. Het voelde heel erg raar en hij bleef in het begin niet goed zitten. Maar na een paar minuutjes was het ergste vocht eruit en had ik er helemaal geen last van.

Sephora maskers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of ik nou echt verschil zag, nee eigenlijk niet, maar het voelde wel heel lekker en goed aan. Het was dus wel echt goed ingetrokken. 

 

Handmasker

 Deze maskers had ik nog nooit gezien maar vond ik erg leuk. Je kan natuurlijk handcrème gebruiken maar ook een handmasker, weer eens iets anders

Sephora maskers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik de verpakking openmaken snapte ik er vrij weinig van. De handschoenen zaten aan elkaar en kon je dus losmaken. Als je dat had gedaan kon je je handen erin doen. Ik vind dat ze dat heel slim bedacht hebben want zo blijven de handschoenen goed vochtig. Daarna kan je ze vast plakken zodat ze goed blijven zitten. Je moet wel echt een serie gaan kijken of iets waar je geen handen voor nodig heb want de komende 20 minuten tot een half uur kan je niks. Daarna voelen je handen erg plakkerig aan maar ik heb ze bewust daarna niet gelijk gewassen. Na ongeveer tien minuten was ook dat helemaal ingetrokken. 

 

Eindresultaat

Ik ben echt heel erg blij met de handmaskers. Ook de oog maskers vond ik na een beetje proberen ook erg fijn. Ik ben helaas alleen niet zo tevreden over de neusstrip maar ik ben nog steeds van mening dat dat gewoon aan mij heeft gelegen haha. De handmaskers ga ik zeker nog een keer kopen, de rest ben ik nog niet zo zeker van. Helaas waren de maskers erg prijzig. Ik weet de prijzen niet meer precies, maar ik heb iets meer dan tien euro betaald voor drie maskers.

 

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *