Cynthia, Shoplog

Mijn Aliexpress aankopen

Ik denk dat ondertussen iedereen Aliexpres wel kent. Je kan daar eigenlijk alles wel vinden wat je zou willen hebben. Heel gevaarlijk is dat natuurlijk maar ook heel erg leuk want meestal is alles voor hele kleine prijsjes. Ik heb de laatste tijd zo ontzettend veel gekocht dat ik dat graag aan jullie wil laten zien.

 

Het meeste is eigenlijk op creatief gebied, daar zoek ik ook het meeste op en is (bijna) altijd heel erg goedkoop. Ik weet niet meer precies waar ik alles heb gekocht en hoeveel het was maar ik zal er wel een ongeveer prijs bijzetten en op welke trefwoorden ik zoek.

aankopen

Ik had op 11 november heel erg veel besteld. Op Aliexpress was heel veel korting dus toen heb ik goed ingeslagen. Het eerste wat ik binnenkreeg was vrij snel, ongeveer twee weken. Dat waren de 6 rolletjes die je bovenaan ziet liggen. Ik vond ze zo ontzettend leuk maar ondertussen zitten ze allemaal nog steeds in de verpakking. Ik geloof dat ik ongeveer 0,85 a 0,90 eurocent kwijt was per rolletje. Niet heel erg goedkoop maar het zijn wel grote rolletje en volgens mij ook van goede kwaliteit.

De bovenste twee rolletjes heb ik samen gekocht voor nog geen 1,50. Ik vond het weer eens wat anders dan wat ik al had. Dit is vooral geschikt voor de herfst denk ik. De drie rolletjes links hebben een beetje dezelfde tinten en vond ik ook heel erg leuk. Ik ben er alleen achter gekomen dat ik die helemaal niet bij Aliexpress had besteld. Oeps, maar daar kan je ze volgens mij wel vinden. Met washi tape zoek ik eigenlijk nooit heel erg specifiek. Ik typ bij de zoekbalk washi tape in en ga dan gewoon veel pagina’s langs struinen. Als ik een leuke heb gevonden ga ik vanaf die weer verder op zoek naar andere want bij washi tape kan het er nooit bij 1 blijven.

Aan de rechterkant heb je nog een hartjes tape, flamingo’s en de dagen van de week. De onderste was iets duurder dan de rest volgens mij. Ik dacht uit mijn hoofd 1,20. En voor de andere twee ongeveer 0,60 per rolletje.

 

aankopen

Ook heb ik heel erg veel clear stempels gekocht. Dat zijn stempels die je op een acrylblok moet plakken en dan kan je precies zien waar je stempelt. Ik kwam zoveel leuke tegen dat ik het niet kon laten en gelijk zes verschillende heb gekocht. Deze heb ik trouwens wel iets later besteld, ongeveer eind november. Bij de meeste stempels duurde het wel vrij lang voordat ik ze binnenkreeg. De meeste heb ik namelijk pas afgelopen anderhalve week binnen gekregen. De stempels zijn wel wat duurder in vergelijking met de washi tape maar dat is in de winkels natuurlijk ook. Gemiddeld betaal je voor een vel 2,75. Ik vind het persoonlijk nog steeds heel goedkoop want normaal betaal je er al snel 10 euro voor. Onderin zie je twee vellen liggen met de maanden van het jaar en ook de dagen. Ik vond dat wel heel erg leuk om een keer in mijn bullet journal te verwerken. Verder zijn het allemaal hele schattige plaatjes die ik gewoon moest hebben. Voor deze stempels zoek ik gewoon op clear stamps. Het duurde wel even voordat ik wat leuks had gevonden maar als je eenmaal een leuke heb gevonden kan je heel vaak doorklikken naar dezelfde ‘soort’ stempels.

Verder zie je op de foto ook nog een mal liggen. Ik wil heel erg graag iets proberen dus ik kan eigenlijk nog niet zo goed uitleggen wat ik daarmee wil gaan doen. Dat rollertjes wat erbij ligt heb ik ook daarvoor nodig. Als het me ooit gelukt is zal ik daar natuurlijk een foto van maken.De prijzen waren van beide producten nog geen euro geloof ik.

 

aankopen

Dit is eigenlijk vooral alles en nog wat. Dat blauwe met de sterretjes is bijvoorbeeld een sjaal. Die heb ik voor 5,50 gekocht. Ik heb ook echt heel simpel gezocht op sjaal met sterren(of in het engels dat weet ik niet meer) en al vrij snel kwam deze naar voren. Ik vind het een leuke sjaal en als je hem andersom draait heb je dus de sterren in het blauw en de rest in die andere kleur. Bovenaan zie je een paar spray flesjes liggen. In dit artikel van de infusions had ik al laten zien dat je hem daarvoor goed kan gebruiken maar we hebben nog wat gekocht op de KreaDoe beurs waar we ze ook goed voor kunnen gebruiken. Ik geloof dat ze nog geen 0,30 per stuk waren dus ik heb er gelijk een aantal ingeslagen.

Ook zie je daar drie verschillende blaadjes liggen. Dat zijn eigenlijk Diamond paintings maar die kan ik helaas niet helemaal op de foto zetten want ze zijn vrij groot en ik ben bang dat anders alle steentjes door elkaar liggen. In dit artikel leg ik precies uit wat diamond painting is en kan je ook mijn allereerste diamond painting zien. De afmetingen zijn bijna allemaal hetzelfde. Rond de 40×30 of 30×30. Ik vind dat zelf groot genoeg maar er zijn nog veel grotere en ook een aantal kleinere te bestellen. Een diamond painting zoek ik ook gewoon op diamond painting en daarachter wat voor afbeelding ik graag zou willen. Bijvoorbeeld beertje voor het me to you beertje. Je moet wel even goed zoeken want ze mogen de paintings niet onder de naam Disney verkopen en ook me to you is lastig. Je moet daarvoor dus wel goed zoeken. De prijzen van een diamond painting verschillen echt enorm maar gemiddeld betaal ik 9 euro voor een diamond painting van 40×30.

En in het midden ligt nog een leuk hebbedingetje. Dat is iets waar ik vroeger veel mee gespeeld heb. Het is de bedoeling dat je in dat rondje je ben doet en dan heel de tijd doorgaat totdat je weer op hetzelfde punt ben en dan krijg je een leuke bloem. Elk stipje en grote van het rondje maakt weer een ander soort bloem dus je hebt ontzettend veel mogelijkheden voor nog geen 0,70.

 

aankopen

 

En dan als allerlaatste nog een paar dingetjes die ik op het laatste moment nog binnen kreeg. Een diamond painting, en voorlopig ook de laatste want nu kan ik wel weer even vooruit. Nog een hele leuke clear stempel. Helaas wel iets te laat want ik had hem graag willen gebruiken voor december of begin januari maar nu wordt dat volgend jaar. En ook nog een paar metalen tags. Ik had alleen gehoopt dat die iets groter waren. Dan kon ik ze gebruiken voor mijn fusetool. Nu moet ik dus nog even kijken of dat gaat lukken en of ik er anders heel wat anders mee kan doen.

 

Al met al is het toch eigenlijk best wel veel. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik drie dingen niet binnen heb gehad en daarvan is de tijd ook al verlopen. Ik heb toen gelijk aangegeven dat ik de pakketjes niet ontvangen heb en daar heb ik netjes mijn geld van teruggekregen. Ik heb toevallig van de week nog een dingetje besteld maar verder heb ik alles binnen. Ik ben helemaal blij en heb superveel zin om met mijn spulletjes aan de slag te gaan.

 

Bestellen jullie wel eens wat op Aliexpress?

Liefs,

Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

3 thoughts on “Mijn Aliexpress aankopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *