Celine, Cynthia, Wij hebben ontdekt

Wij hebben (her)ontdekt | augustus

We kondigen het begin deze maand al aan: de nieuwe rubrieken die we vanaf deze maand gaan invoeren op CwithC. En nu is het het einde van de maand en is het tijd voor rubriek: ‘Wij hebben (her)ontdekt’. Je kunt dit een beetje vergelijken met de ‘Favorieten’ rubrieken die je op vele blogs tegenkomt, maar dan net een beetje anders. Wij delen iedere maand onze top 3 van wat wij die maand hebben (her)ontdekt en vertellen jullie waarom wij er zo enthousiast over zijn.

Cynthia

 

Suits

Laat ik maar beginnen met wat er voor zorgt dat ik het bloggen net iets te veel uitstel, Suits. Aflevering 1 en 2 had ik al drie keer gezien maar het kwam er maar niet van om verder te kijken. Ongeveer twee weken geleden heb ik eindelijk weer een poging gedaan en ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ben al bij seizoen 3. Schrik niet, een seizoen heeft 16 afleveringen, ik heb er dus al aardig wat gezien.
De serie gaat over een advocaten bureau, een van de grootste van New York en ze lossen allemaal verschillende zaken op. Het klinkt niet heel erg spannend maar als je hier nog nooit aan begonnen ben dan raad ik je echt aan om dat te gaan doen. De afleveringen zelf staan redelijk los van elkaar, elke aflevering een andere zaak, maar je krijgt ook erg veel van de personages mee en die zorgen voor een rode draad in het verhaal.

 

Armbanden maken

 

Dit is een hobby die ik al een paar keer weer aan de kant heb gezet na een aantal armbandjes en dan richting de zomer er weer bij pak. Waarom in de zomer weet ik eigenlijk ook niet maar dan heb ik er vaak weer zin in haha. Nu moet ik zeggen dat ik het dit jaar extra te pakken heb en het liefst maak ik ze achter elkaar door. Helaas is het geen hele goedkope hobby en omdat ik niks heb aan 15 armbanden doe ik het wel een beetje rustig aan.

 

Miyuki bracelet

 

Het maken van de armband bestaat uit een weef techniek. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe je het uit moet leggen maar je moet dus de gehele armband weven en dat kan je doen met een patroon of gewoon heel simpel een paar gekleurde rijtjes. Doordat het zo divers is kan ik door blijven gaan zonder dat het verveelt.

 

Milky Way

 

Ik denk dat er geen ‘wij hebben (her)ontdekt’ gaat komen zonder eten dus ik zal daar maar alvast mee beginnen. Voor de mensen die mij een beetje kennen die weten dat ik gek ben op kinderchocola. Ik heb er tegenwoordig nog een verslaving bij, Milky Way. De originele zijn het allerlekkerst maar die kleine variant van de Lidl zijn ook echt heel lekker. Ik kan daar zo bijna heel de zak van opeten.Celine

 

White Collar

 

Laat ik net als Cynthia beginnen met een serie. Mijn moeder en ik waren net klaar met het laatste seizoen van Suits op Netflix en zochten een nieuwe serie. Mijn moeder klikte eigenlijk heel random wat aan en zo begonnen we met kijken naar de serie White Collar. Na de eerste afleveringen hadden we meteen wel zoiets van ‘Ja, deze willen we wel verder kijken!’.

De serie gaat over Neal Caffrey, een oplichter, vervalser en dief. Hij wordt na een aantal jaar gezocht te worden opgepakt door FBI agent Peter Burke. Hij ontsnapt om zijn vriendin Kate te zoeken, maar wordt al snel opnieuw door dezelfde agent opgepakt. Neal Caffrey stelt Peter Burke een deal voor om hem te helpen met het opsporen van criminelen in ruil voor een leven buiten de gevangenis. Daar gaat Peter Burke na enige twijfel met akkoord. Per aflevering is het net als bij Suits een aparte zaak die wordt opgelost en is er één verhaallijn die de afleveringen met elkaar verbindt.

Het is geen hele spannende serie, maar wel eentje die prima in elkaar zit. Ik vind vooral de band die zicht ontwikkelt tussen Peter en Neal ontzettend leuk. Ze zijn echt super goed op elkaar ingespeeld. Ook Mozzie en de vrouw van Peter, Elizabeth, vind ik erg leuke personages. Plus het feit dat Neal Caffrey absoluut geen vervelende man is om naar te kijken, is er genoeg reden om verder te willen kijken.

Het enige minpuntje is dat er net bekend is geworden dat de serie per 8 september van Netflix verdwijnt, dat wordt dus heel snel alles af kijken! En de serie heeft maar liefst 6 seizoenen, dus dat wordt nog een moeilijke opgave.

 

Nivea Natural Doucheolie

 

Het scheren van de bikinilijn geeft bij mij vaak vervelende bultjes en rode plekken. Het maakt niet uit welke scheergel ik gebruik of dat ik gewone mesjes of een ladyshave gebruik, het gaat nooit helemaal zoals ik wil. Tot mijn moeder opeens met de Nivea Natural doucheolie aankwam. Ze had dit als tip gekregen van iemand en wat ben ik er blij mee! Geen rode plekjes of bultjes meer en ik haal mezelf ook niet meer open. Dit is echt een aanrader!

 

 

Innocent super smoothies

 

Mijn verstandskies moest eruit en dat betekent dat je de eerste dag(en) niet veel kan eten. Van te voren was ik alvast wat dingetjes gaan halen, onder andere de ‘super smoothies’ van het merk Innocent. Ik ben echt gek op smoothies en had ze al vaker inmijn handen gehad, maar omdat ze niet heel goedkoop zijn liet ik ze toch vaak staan. Nu vond ik dat ik wel een mooi excuus had om ze toch te nemen. Ik kocht er twee: de energise en de antioxidant. Ik vond beiden echt super lekker, zelfs de groene, waar ik normaal niet echt fan van ben.

Buiten dat ze dus super lekker zijn, vind ik het ook fijn dat het 100% bestaat uit fruit, groente, zaden, etc. Dus geen extra toevoegingen!

 

 

Welke serie kijk jij op dit moment?

 

 

Liefs,

Cynthia & Celine

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *