Celine, Cynthia, Wij hebben ontdekt

Wij hebben (her)ontdekt | oktober

Aan het einde van de maand delen we met jullie wat wij deze maand hebben (her)ontdekt. Een leuke serie, een leuke hotspot, een lekker luchtje of een mooi boek. Het kan allemaal! Benieuwd naar wat we deze maand hebben (her)ontdekt? Lees dan snel verder!

 

wij hebben her ontdekt

 

Celine

 

Curaçao

Curaçao

Deze maand stond voor mij eigenlijk in het teken van één ding: mijn vakantie naar Curaçao. Als klein meisje wilde ik hier altijd al zo graag naartoe en deze maand werd het dan eindelijk werkelijkheid! Ik ga er niet teveel over zeggen, want volgende week komen de foto’s en een vlog online. Maar wat was het heerlijk en wat heb ik genoten! Helaas is het ook zo weer voorbij. Het liefst stap ik nu weer in het vliegtuig om terug te gaan. Wat een heerlijk eiland.

 

 

The Originals

Voor de vliegreis naar Curaçao had ik The Originals gedownload op mijn telefoon. The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries en hier was ik ooit aan begonnen toen hij net uit kwam. Toen moest ik wachten op het tweede seizoen en ben ik eigenlijk nooit meer verder gegaan, omdat ik ondertussen 10 andere dingen aan het kijken was. Op dit moment was ik niet meer echt iets aan het volgen dus was het het ideale moment om deze serie weer op te pakken. En tja, wat zal ik zeggen? De verslaving die ik had voor The Vampire Diaries gaat gewoon verder voor The Originals! En er zijn inmiddels alweer 5 seizoenen dus ik kan weer even vooruit.

 

 

Cynthia

 

Tommy G

Misschien hebben jullie het al in mijn fotoverslag van Kreta kunnen zien. Ik kon het namelijk niet laten om een paar nagellakken te kopen, en ik ben fan. Ik vind de lakken echt super fijn lakken en de drie lakken die ik heb dekken ook perfect al in één laagje. Over de houdbaarheid van deze lakken kan ik nog niet zoveel zeggen maar voor mij maakt dat ook niet zo heel veel uit aangezien ik vaak een andere kleur op doe. Ik heb achteraf toch een beetje spijt dat ik niet meerdere kleurtjes mee heb genomen. Het merk heet Tommy G en was volgens mij tussen de 4 en 5 euro per lak. Ik heb al een beetje gezocht en volgens mij is het echt een Grieks merk en kan je het ook alleen daar kopen.

 

Love 2 craft

 

Love 2 craft

Ook hier heb ik al een artikel over geschreven afgelopen maand. Ik ben helemaal fan en ben ook al aardig losgegaan op Ali express voor stansen en
Embossing folders. Het leuke is dat je er echt eindeloos mee kan combineren en je het voor heel veel dingen kan gebruiken. Ik heb er ondertussen al een aantal kaarten gemaakt. Ideeën zoek ik vaak op Pinterest en daar kan je voor elke gelegenheid wel wat vinden. In eerst instantie dacht ik dat ik de embossing folders leuker vond maar met de stansen kan je toch meer variëren.

 

Concert

Eigenlijk kan deze helemaal nog niet in dit rijtje staan want we hebben zondag pas het concert van André Hazes. Maar op dit moment heb ik zoveel zin in een Nederlands concert dat ik vind dat hij wel een plekje verdient in mijn (her) ontdekt. Eigenlijk gaan we helemaal niet zo heel vaak meer naar een concert en Nederlandstalig al helemaal niet. Maar nu ik er over nadenk heb ik ook echt enorm veel zin in Guus Meeuwis en Bløf, lekker meezingen en niet te veel nadenken. Helaas gaat dat nog wel even duren maar over een paar dagen kunnen Celine en ik wel alvast geniet van André Hazes.

 

 

Wat hebben jullie deze maand ontdekt?

Liefs,

Celine & Cynthia

 

 

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *