Celine, Cynthia, Persoonlijk, Wij hebben ontdekt

Wij hebben (her)ontdekt | september

Aan het einde van de maand delen we met jullie wat wij deze maand hebben (her)ontdekt. Een leuke serie, een leuke hotspot, een lekker luchtje of een mooi boek. Het kan allemaal! Benieuwd naar wat we deze maand hebben (her)ontdekt? Lees dan snel verder!

wij hebben ontdekt

 

Celine

 

Restaurant ‘Loetje’

Loetje RotterdamLoetje Rotterdam Ik wilde hier echt al heel lang een keertje naartoe, omdat ik er ontzettend veel goede verhalen over had gehoord. Ik hou echt van lekker eten en één ding kan ik je zeggen: Dat kan je bij Loetje! Op de website staat dat je bij Loetje de lekkerste biefstuk kan eten en dat klopt helemaal. Ik heb echt nog nooit zo’n lekkere biefstuk gegeten. Ook het voorgerecht was top. Ik koos de rosbief carpaccio met truffelmayonaise.

Het enige dingetjes is misschien de prijs. Ik was ongeveer €40,- kwijt voor het voorgerecht, de biefstuk als hoofdgerecht en als bijgerecht de patatjes. Ook had ik er twee witte wijn bij. €40,- ligt een beetje boven het gemiddelde wat ik normaal uitgeef, maar voor deze kwaliteit is het het echt helemaal waard! En zoals je misschien wel op de foto kan zien is het echt veel wat je krijgt, ik kon niet eens een toetje op! En als Celine geen toetje neemt, dan zit ze echt vol haha.

Ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. De sfeer was ook nog eens heel gezellig en het personeel was super vriendelijk. Echt een aanrader!

 

Caramel Fudge en Red Velvet Cheesecake muffins

Toen ik deze in de schappen zag liggen wist ik: deze moet ik proeven! En man, dat was misschien wel een verkeerde beslissing. Want ik heb er een verslaving bij.

muffins AH Een betere combinatie als dit kan ook geloof ik niet. Red Velvet Cheesecake en Caramel Fudge.

Ik had verwacht dat de muffins misschien een beetje droog zouden zijn of dat er weinig van de smaak te proeven is. Maar niks was minder waar.

Beiden waren helemaal niet droog, ook niet na dat ik de verpakking al had geopend. Na een paar dagen waren ze nog steeds lekker zacht en smeuïg. Ook kon je bij beiden de smaak goed proeven.

Bij de Caramel Fudge was ook de muffin zelf met karamelsmaak. Nu zou je denken dat het dan misschien een beetje te veel van het goede word, maar dat vond ik eigenlijk helemaal niet. De verhouding was precies goed als je het mij vraagt. Bij de Red Velvet Cheesecake maakte de witte chocoladebolletjes het voor mij helemaal af.

Ik weet eigenlijk niet echt wat ik er verder nog over kan zeggen, behalve dat ze echt veeeels te lekker zijn! En oja, zoals je misschien wel kan zien zijn ze van de Albert Heijn en kostten ze ….

 

Sims 4

Ben je daar niet te oud voor? Nee hoor helemaal niet! Halverwege de maand had ik een paar dagen vrij en omdat ik zo goed bezig was geweest met bloggen zat ik een beetje te rommelen in mijn kast om te kijken wat ik eens ging doen. En toen kwam ik de Sims 4 weer tegenkwam. Het was alweer even geleden dat ik het gespeeld heb, maar je raakt hier zo snel verslaafd aan! Inmiddels heb ik alweer heel wat uurtjes achter de pc gezeten. Oeps…

 

 

Cynthia

Kreta

Kreta

 

Ik begin met het ontdekken van een eiland. Telt dat eigenlijk ook? Ik denk het wel, begin van de maand ben ik namelijk voor het eerst naar Kreta geweest. En jullie hebben mijn foto verslag al kunnen lezen. Het was een heerlijke mini vakantie waar we alle drie enorm van hebben genoten. Maar om niet te veel in herhaling te treden kan je hier het artikel lezen voor het geval je hem gemist heb.

 

La casa de papel

Tijdens onze vakantie op Kreta hebben we ook een nieuwe serie gekeken. We zochten namelijk wat waar we alle drie nog niet aan waren begonnen. La casa de papel wilde we allemaal nog heel graag zien en was nog niemand aan begonnen dus de keuze was snel gemaakt.
Ik had al veel over de serie gehoord maar mijn moeder en Alex eigenlijk nog niet. Beide vonden de eerste aflevering een beetje tegenvallen en waren niet heel erg enthousiast om verder te kijken. Dat hebben we toch wel gedaan en dat was zeker een goede keuze want in die vijf dagen dat we op Kreta waren hebben we meer dan een heel seizoen gekeken.
Ruim twee weken later zijn we nog niet veel verder dan dat we al waren omdat we het toch wel met z’n drieën willen kijken. Als ik het uit mijn hoofd goed zeg hoeven we nog maar vier afleveringen dus het gaat al opschieten.

Aqua jumpen

Ik denk dat we deze ontdekt wel zullen delen. Celine en ik zijn namelijk afgelopen maand een keer wezen aqua jumpen en dat was echt super leuk. Het was ontzettend zwaar maar na die 45 minuten heb je wel een heel goed gevoel. Zelfs zo’n goed gevoel dat we gaan kijken of het ons gaat lukken om dit bijna elke week te doen. Helaas zijn de tijden niet ideaal maar ik denk dat we ons daar maar een beetje overheen moeten zetten.

Als Celine weer terug is van vakantie gaan we het nog even bespreken of het echt haalbaar is om een strippenkaart te kopen. Misschien kunnen we dan zelfs wel ander soort lessen gaan proberen. We zijn er wel over uit dat het erg goed voor ons is en ook niet zo belastend is voor onze knieën.

 

 

Wat hebben jullie deze maand ontdekt?

 

Liefs,

Celine & Cynthia

 

Op de hoogte blijven van CwithC? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *